Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok az elhízott pasikról? (lehet több örömet szerez mint 1 kigyúrt) Mi a véleményetek a pocakomról?
esztétikailag ronda..
nyilván kövér-kövér között is van különbség +10 kilo nem olyan érdekes mint +20 vagy +30
ha veled szembe jön egy szép,formás lány te is őt nézed meg inkább..mint a 3Xor akkora társát
és tény hogy mindenki elöbb a külsőségeket nézi!
Egyébként meg marha nagy hülyeségnek tartom a kövérséget elítélni. Koránt sem biztos, hogy egészségtelen, meg az sem, hogy éppen a kövérségtől egészségtelen vagy éppen fordítva. Ha meg egészségtelen, az szintén nem rám tartozik, mindenkinek szíve joga egészségtelenül élni. (Fúj, szóismétlés. :D)
-16:18 voltam, a középső
azért e vicces:D
az elhízás rengeteg betegségért felelős!
Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy él,de azért azzal legyünk tisztában hogy az aki mindennap sportol és az akin +20 kiló felesleg van(vagy annál több)nem áll egy szinten!
engem mindig is a sörhasú férfiak vonzottak. Férjem is olyan lett az én kedvemért. Még híznia kell, mert olyat akarok neki, mint a tied! Ez a pont jó. Ö is 100 kg csak nem làtszik rajta :(
23/N
"azért e vicces:D
az elhízás rengeteg betegségért felelős! "
Igen, olvassatok utána.
És igen, nekem is tök mindegy, hogy ki milyen kövér vagy hogy mit tesz a saját egészségével, mert úgy őszintén lesz@rom. Én csak a kérdező kérdésére válaszoltam;)
De aztán meg ne rinyáljon itt majd gyakorin, hogy adjam le a felesleget', vállalja, hogy ha elhízik. Viszont szerintem nem nagy megerőltetés tenni azért, hogy egészségesen éljünk. Azt sosem értettem, hogy valaki megveszi a mekis kajákat, chipset, cigit , alkoholt, de ahhoz, hogy egészséges legyen nem tud erőfeszítést tenni, hogy ne vegye meg a legrosszabb kajákat. Vagy hogy elmenjen minden este futni 20 percet. Ennyi is elég lenne. De a sz@rral szerintem jobban megelégszik az ember. Mert az kényelmes.
Arra viszont nem válaszolt a kérdező, hogy ugyanúgy csinosnak vonzónak találja a ducibb, vagy pocakos lányokat(igen válaszolt, csak kerítő szöveggel), vagy neki is a bomba csajok jönnek be, és most el van keseredve mert nem tetszik egyiknek sem(?)...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!