Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok az elhízott pasikról? (lehet több örömet szerez mint 1 kigyúrt) Mi a véleményetek a pocakomról?
Amúgy még annyit írok, hogy ne a kigyúrt a pasikra legyél irigy, mert ők gyúrnak, nem mindegyik tahó és ők is tudnak örömöt okozni, ahogy a sörhasú pasik is, de mint a sörhasú pasik is lehetnek bunk.ók és ők sem biztos, hogy örömet tudnak okozni és fordítva...
Érted azért. Én legalább is csak magam miatt kezdenék el gyúrni. De ez az idő előrehaladtával nem lesz egészségesebb, csak még rosszabb. Úgy gondolkozz magadról.
(bár én lány vagyok)
Nem, pontosabban az nem gáz, ha van egy kicsi, na de nem ennyi.
Volt hozzád hasonló alakú pasim, őszintén szólva nem annyira volt jó vele. Pl. nagyon hamar elfáradt a szexben, mindig nekem kellett aktivizálódnom, ami lássuk be, elég kiábrándító. Meg amikor gyalog kellett fölmennünk a harmadikra és már lihegett... hát ez nem túl vonzó.
Bocsi..
Bojler:DDD Ezen hatalmasat nevettem:D
Nekem az a véleményem a pocakodról, hogy undormányos. Nagy, plöttyedt tested van, és nekem ez nem jön be. Ha én veszem a fáradságot, hogy eljárjak futni, hogy ne legyek zsírdisznó, akkor a párom is legalább tegyen meg annyit, hogy nem mászkál pókhassal, hanem tesz ellene:D Ettől még nem vagy rosszabb mint más, csak nekem spec. nem jössz be.
19/L
Egy kis poci még férfias, de ez egyáltalán nem. Én is viszolygok tőle, úgy nézel ki, mint egy nagyra nőtt csecsemő.
Az agyonra gyúrt palik ugyanígy nem jönnek be.
Nem baj, ha "van mit fogni a pasin", de az ne a hasa legyen, hanem mondjuk egy széles váll, vastag kar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!