Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha ti ezeket (lent) csináljátok, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Kicsit ostobaság, de egy régi barátomról van szó, nagyon jóban vagyunk (20 éves), egyszer kb másfél évvel ezelőtt kavartunk is, és a kétértelmű viccelődés sem állt tölünk távol, de ritkán tudunk csak találozni mert messze lakunk egymástól.
Mindig megölel,
gyakran megfogja a kezemet (utcán, haverjai előtt, vagy ha kettesbe vagyunk)
sokszor mondja hogy szeretlek,
állandóan keresi a fizikai kontaktust.
Szerintetek csak barát, vagy ?..
2011. nov. 4. 13:29
1/6 A kérdező kommentje:
Kihagytam egy lényeges részt: csak nemrég kezdett el így viselkedni.
2011. nov. 4. 13:30
2/6 anonim válasza:
Egyertelmü,beled van esve,csak nem meri elmondani...
4/6 A kérdező kommentje:
Jelek hogy meg akar húzni, vagy jelek hogy télleg szeret? Eleget csalódtam már ahhoz hogy ne akarjak senkit, de Ő egy olyan ember, akit viszont szívesen tudnék magam mellett :)
2011. nov. 4. 14:45
5/6 A kérdező kommentje:
vagy is akinek egy két alkalmi estéhez kell csak egy lány nem pont így szokta befűzni, legalábbis az én észrevételeim, tapasztalatom szerint, ezért vagyok arra kíváncsi ki mikor szokott így viselkedni :))
2011. nov. 4. 15:00
6/6 anonim válasza:
Szerintem is csak alkalomadtán egy-két estére akar megszerezni. Valószínű hogy nagy hatással volt rá a Barátság extrákkal c. film, és valakivel ki akarja próbálni, működik -e valójában az ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!