Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok a fiúk ilyesfajta megnyílvánulásaikról? Fiúk! Miért jó ez nektek? Miért csináljátok?
Annak ellenére,hogy én is a tinik táborát erősítem eléggé unom és zavar már a fiúk néhány megjegyzése...
Gondolok itt olyanra,amikor jövünk haza a barátnőmmel suliba és dél körül a padon ülve cigiznek és isznak (több,mint valószínű,hogy sört,ugyanis sörös üvegből ittak)...és ahogy elhaladunk mellettük olyat mond az egyik,hogy "nézd a Pamelákat,sunáznám őket."
Meg amikor megyek az utcán és két srác tök feltűnően nézik a csajokat az úton,sőt még mutogatnak rájuk és azt mondják,hogy "hűűű.szúrnám a fosóját" meg ilyenek...
Engem már annyira zavar ez:S
Lányok! Ti mit gondoltok az ilyen megnyílvánulásokról?
Fiúk! Miért jó ez nektek?És miért mondjátok ezeket?Így akartok ismerkedni vagy csak poénból?
Kort és nemet írjatok!:)
15/L
Roppant boldog vagyok amiatt, hogy nem most vagyok a ti korotokban (és hogy már eleve megtaláltam az Igazit). Hihetetlen kiábrándító mind a fiúk, mind a lányok viselkedése a mostani tizenévesek körében. Nem is igazán tudok/kívánok mit hozzáfűzni a fent leírtakhoz... szánalmas, unintelligens p*cs az összes...
21/L
Teljesen egyetértek. Ugyanezeket tapasztalom. Annyira primitívek a pasik még 17-19 évesen is... Bár ilyenkor csak a farkuk irányítja őket. Ez a "Szúrnám a f*sóját" a Napisz*rról terjedt el.. Onnan lopják ezt a dumát. Mekkora alfahímek a haverok előtt, hogy minden csajt b**nának. -.-
16/L
Csak sajnálni tudom a korosztályodat, elég elcseszett társadalom van készülőben. Bár a lányok sem különbek, láthatod minden második kérdés az, hogy lefeküdjön-e 14 évesen egy "vadidegennel", mert az osztályból már senki sem szűz.
Persze vannak kivételek is. Sajnos egyre kevesebb.
Azért jó látni,hogy másokat is idegesít ez...itt most főleg a 16/L-re gondolok,ő is tini!
Nálam ez abszolút nem nyerő dolog-.-"
Megjegyzem az első történethez,hogy ez ma történt.Alapjáraton sem öltözködök kirívóan,ma meg pláne.Általában egyenes szárú farmer nadrág,csinosabb póló,sportcipő - vagy csizma (mostanság),pulcsi és kabát.Szoknyát nagyon ritkán hordok és kerülöm a nagyon kivágott pólókat is...Ma pedig egy fekete egyenes szárú nadrágba,sötétbarna magassarkú csizmába (4-5centis,nem tűsarkú) és matrózblúzba voltam.Illetve azon volt egy kötött pulcsi meg a kabátom...Szóval tényleg nem volt valami extra csinos.
Köszi a válaszokat!
20/F
Szerencsére soha nem voltam ilyen primitív ökör:)
Aki ilyeneket beszél, az bunkó vagy ostoba (mindkettő!). De amit mondanak, azt komolyan gondolják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!