Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok a fiúk ilyesfajta megnyílvánulásaikról? Fiúk! Miért jó ez nektek? Miért csináljátok?
Annak ellenére,hogy én is a tinik táborát erősítem eléggé unom és zavar már a fiúk néhány megjegyzése...
Gondolok itt olyanra,amikor jövünk haza a barátnőmmel suliba és dél körül a padon ülve cigiznek és isznak (több,mint valószínű,hogy sört,ugyanis sörös üvegből ittak)...és ahogy elhaladunk mellettük olyat mond az egyik,hogy "nézd a Pamelákat,sunáznám őket."
Meg amikor megyek az utcán és két srác tök feltűnően nézik a csajokat az úton,sőt még mutogatnak rájuk és azt mondják,hogy "hűűű.szúrnám a fosóját" meg ilyenek...
Engem már annyira zavar ez:S
Lányok! Ti mit gondoltok az ilyen megnyílvánulásokról?
Fiúk! Miért jó ez nektek?És miért mondjátok ezeket?Így akartok ismerkedni vagy csak poénból?
Kort és nemet írjatok!:)
15/L
Megnyugtatlak, nem vagyok növény:)
És nem vagyok meleg sem.
De azt nem tudhatod, hogy nem vagyok-e őrült és nem akarlak elcsalni valahová...Ahol csak ketten lehetnénk. Csak te és én! Senki más!
Ha elolvasod, amiket eddig írtam, kilogikázhatod a nemem.
De csak akkor fogadom el a választ, ha bebizonyítod!
Helyes:)
Látom legalább értelmes vagy...
Egyébként nyelvtan tanár sem vagyok!:)
Csak 20 éves vagyok;)
h ha nem baj nem szeretek igy irni:xDDDDD
de ha teccik ha nem nem fogok hulyen irni mert az nem en vok
áhh persze már?:ODúrva:DRitka ilyet látni:D..bár én se nagyon szeretem használni a korombeliek által imádott,mijen és ehhez hasonló birkaságokat:D
Bár mondjuk ez a mondatod elég félre érthető volt h ketten ahol csak mi vagyunkxD..na így visszagondolva ez így elég meleg volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!