Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok a fiúk ilyesfajta megnyílvánulásaikról? Fiúk! Miért jó ez nektek? Miért csináljátok?
Annak ellenére,hogy én is a tinik táborát erősítem eléggé unom és zavar már a fiúk néhány megjegyzése...
Gondolok itt olyanra,amikor jövünk haza a barátnőmmel suliba és dél körül a padon ülve cigiznek és isznak (több,mint valószínű,hogy sört,ugyanis sörös üvegből ittak)...és ahogy elhaladunk mellettük olyat mond az egyik,hogy "nézd a Pamelákat,sunáznám őket."
Meg amikor megyek az utcán és két srác tök feltűnően nézik a csajokat az úton,sőt még mutogatnak rájuk és azt mondják,hogy "hűűű.szúrnám a fosóját" meg ilyenek...
Engem már annyira zavar ez:S
Lányok! Ti mit gondoltok az ilyen megnyílvánulásokról?
Fiúk! Miért jó ez nektek?És miért mondjátok ezeket?Így akartok ismerkedni vagy csak poénból?
Kort és nemet írjatok!:)
15/L
Hmmmmm...
Szóval én vagyok az egyik tényező, ami miatt nem vagy egyedül?:D
Hát jó, megígérem neked, hogy ha egyszer látlak az utcán, meg fogod tudni a véleményem rólad:D
Én is 15 éves lány vagyok...
És nincsenek barátaim. Mert itt Sopronban a csajok nagy része ribancok, akik kemények, és fenyegetnek, hogy megveretnek pár férfiú ismerősükkel mert rájuk néztem. -.-"
no, megvannak a tipikus buta libák is...
A fiúk meg nagy menő, mellverők, stricik. Szintén nagy részük. Beállnak bandába, isznak, cigiznek, beszólnak, és most ők a világ urai.
Tisztelet a kivételnek, nem akarok általánosítani. :D
Hát nagyon nem jó így élni. =s lennék én is már 20 éves. Nagymamám(65 éves) szokott mesélni, hogy ők mit szoktak csinálni ennyi idős korukban, falun ugye. :D Azok szerintem sokkal jobb idők voltak. :)
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:58
Ez legyen titok, meglepetés;)
válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:54
Ok nélkül meg akarnak verni?
Biztos vagy benne, hogy elmebetegek vesznek körül és nincs egy értelmes sem, akivel barátkozhatnál?
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:09
Ha elmondanám, akkor megkellene, hogy öljelek:)
Majd ha találkozunk, akkor a füledbe súgom, ha te is úgy kívánod.
De csak ha köztünk marad!
Miből gondolod, hogy nő vagyok?
Érdekelne, komolyan:)
Merre lakom? Hol élek? Hmmm.. A gondolataidban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!