Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit gondoltok a fiúk ilyesfajta megnyílvánulásaikról? Fiúk! Miért jó ez nektek? Miért csináljátok?

Figyelt kérdés

Annak ellenére,hogy én is a tinik táborát erősítem eléggé unom és zavar már a fiúk néhány megjegyzése...

Gondolok itt olyanra,amikor jövünk haza a barátnőmmel suliba és dél körül a padon ülve cigiznek és isznak (több,mint valószínű,hogy sört,ugyanis sörös üvegből ittak)...és ahogy elhaladunk mellettük olyat mond az egyik,hogy "nézd a Pamelákat,sunáznám őket."

Meg amikor megyek az utcán és két srác tök feltűnően nézik a csajokat az úton,sőt még mutogatnak rájuk és azt mondják,hogy "hűűű.szúrnám a fosóját" meg ilyenek...

Engem már annyira zavar ez:S

Lányok! Ti mit gondoltok az ilyen megnyílvánulásokról?

Fiúk! Miért jó ez nektek?És miért mondjátok ezeket?Így akartok ismerkedni vagy csak poénból?

Kort és nemet írjatok!:)

15/L

2010. okt. 22. 18:52
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

Hmmmmm...

Szóval én vagyok az egyik tényező, ami miatt nem vagy egyedül?:D

Hát jó, megígérem neked, hogy ha egyszer látlak az utcán, meg fogod tudni a véleményem rólad:D

2010. okt. 22. 20:47
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
na mert?:Dmi lesz?:Dbár nem nagy az esély arra h összefussunk:D
2010. okt. 22. 20:58
 23/53 anonim ***** válasza:

Én is 15 éves lány vagyok...

És nincsenek barátaim. Mert itt Sopronban a csajok nagy része ribancok, akik kemények, és fenyegetnek, hogy megveretnek pár férfiú ismerősükkel mert rájuk néztem. -.-"

no, megvannak a tipikus buta libák is...

A fiúk meg nagy menő, mellverők, stricik. Szintén nagy részük. Beállnak bandába, isznak, cigiznek, beszólnak, és most ők a világ urai.

Tisztelet a kivételnek, nem akarok általánosítani. :D

Hát nagyon nem jó így élni. =s lennék én is már 20 éves. Nagymamám(65 éves) szokott mesélni, hogy ők mit szoktak csinálni ennyi idős korukban, falun ugye. :D Azok szerintem sokkal jobb idők voltak. :)

2010. okt. 22. 21:54
 24/53 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:58

Ez legyen titok, meglepetés;)

2010. okt. 22. 22:07
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
nemár:Dlegalább annyit mondj meg létszi h fiú vagy lány vagy?!:):D
2010. okt. 22. 22:09
 26/53 anonim ***** válasza:
100%

válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:54

Ok nélkül meg akarnak verni?

Biztos vagy benne, hogy elmebetegek vesznek körül és nincs egy értelmes sem, akivel barátkozhatnál?

2010. okt. 22. 22:10
 27/53 anonim ***** válasza:

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:09

Ha elmondanám, akkor megkellene, hogy öljelek:)

Majd ha találkozunk, akkor a füledbe súgom, ha te is úgy kívánod.

De csak ha köztünk marad!

2010. okt. 22. 22:14
 28/53 anonim ***** válasza:
ezek szerint lány:D..de igen kevés esélye van annak h össze fussunk.Főleg így hogy még azt sem tudom h merre laksz:D
2010. okt. 22. 22:15
 29/53 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy nő vagyok?

Érdekelne, komolyan:)

Merre lakom? Hol élek? Hmmm.. A gondolataidban!

2010. okt. 22. 22:21
 30/53 anonim ***** válasza:
hát csak nem vagy búza,h a fülembe súgdoss bármit is:D..bár viszont ezt már lehet h én gondolom így:D..de valamit mondj már létszives:D
2010. okt. 22. 22:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!