Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok a fiúk ilyesfajta megnyílvánulásaikról? Fiúk! Miért jó ez nektek? Miért csináljátok?
Annak ellenére,hogy én is a tinik táborát erősítem eléggé unom és zavar már a fiúk néhány megjegyzése...
Gondolok itt olyanra,amikor jövünk haza a barátnőmmel suliba és dél körül a padon ülve cigiznek és isznak (több,mint valószínű,hogy sört,ugyanis sörös üvegből ittak)...és ahogy elhaladunk mellettük olyat mond az egyik,hogy "nézd a Pamelákat,sunáznám őket."
Meg amikor megyek az utcán és két srác tök feltűnően nézik a csajokat az úton,sőt még mutogatnak rájuk és azt mondják,hogy "hűűű.szúrnám a fosóját" meg ilyenek...
Engem már annyira zavar ez:S
Lányok! Ti mit gondoltok az ilyen megnyílvánulásokról?
Fiúk! Miért jó ez nektek?És miért mondjátok ezeket?Így akartok ismerkedni vagy csak poénból?
Kort és nemet írjatok!:)
15/L
Jaj, ne már!
Kettesben csak dugni lehet?:)
:)
Hogy őszinte legyek, amíg írtam neked én sem tudtam, hogy 17/F vagy:)
OK:D
De ha Erika lennél sem lennék biztos abban, hogy nő vagy férfi vagy. Csak élőben, a valóságban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!