Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérdés. Miért csináljátok ezt? Vagy mit gondoltok arról, aki ezt teszi?
Elvileg szerettétek a lányt nagyon, ám kiábrándultatok belőle. Ez idáig rendben is van, mivel az érzelmek sokszor elmúlnak. Na de hogy lehettek annyira kegyetlenek, hogy nem tudjátok a szemébe mondani? Miért nem tudtok őszinték lenni egy olyan emberrel, akivel boldogok voltatok? Talán nem érdemel annyit, hogy megtudja, már nem kell nektek? Inkább megvárjátok míg besokall és elege lesz a hanyagolásból és nemtörődömségből.
Szerintem ez a legócskább módja a szakításnak. Általánosítva írtam a kérdést, de persze tudom, hogy nem mindenki csinálja ezt. Csak a példa kedvéért van így.
magamra ismertem a kérdésből, a válasz egyszerű:
nincs kedvem vele megbeszélni azt, ami már elmúlt.
nem akarok második, harmadik, negyedik esélyt adni, és így mégsem haragban válunk el egymástól, mert nem mondtam neki semmi bántót, különben is ő dobott (besokallt)...
Csatlakozom az elsőhöz. A magyarázat: akinek volt már barátnője a példában felhozottnál korábban akkor egy csalódás tudja kiváltani. A másik variáció - ami szerintem jobban megmagyarázza - az, hogy egy srác lelke erősebb, így a lányban nem maradhat akkora sérülés. Persze ez nem biztos.
18/F
18/F
hány éves vagy?
ha 20-21 közé esel milyen betűvel kezdődik az email címed?
csak kíváncsiságból
Hát nekem r*hadt jól esett. Kidobhattam egy pasit. Szerinted ez öröm?
Szerintem neki sem tettél ezzel szívességet. Még ha úgy is gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!