Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérdés. Miért csináljátok ezt? Vagy mit gondoltok arról, aki ezt teszi?
Elvileg szerettétek a lányt nagyon, ám kiábrándultatok belőle. Ez idáig rendben is van, mivel az érzelmek sokszor elmúlnak. Na de hogy lehettek annyira kegyetlenek, hogy nem tudjátok a szemébe mondani? Miért nem tudtok őszinték lenni egy olyan emberrel, akivel boldogok voltatok? Talán nem érdemel annyit, hogy megtudja, már nem kell nektek? Inkább megvárjátok míg besokall és elege lesz a hanyagolásból és nemtörődömségből.
Szerintem ez a legócskább módja a szakításnak. Általánosítva írtam a kérdést, de persze tudom, hogy nem mindenki csinálja ezt. Csak a példa kedvéért van így.
Köszi a válaszokat! Szerettem volna látni, hogy ezt csak én látom rossznak, vagy mások is. Nekem talán nem is a szakítás esett baromira rosszul (persze az is), hanem az, hogy így lett vége. Mennyivel tisztább lett volna a dolog, ha őszinte velem és akkor tényleg úgy válunk el, hogy szép volt, jó volt, vége. Nem így, mert részemről ez nem volt békés elválás. És ennyit megérdemelt volna a kapcsolat.
Utolsó, valahol megértelek. Én is csalódtam már párszor, de eszem ágában sincs egyedül lenni-e miatt. Az egyik ember csalódást okoz, a másik boldoggá tesz. Nem csak szomorúságból áll a világ, még ha úgy is látod per pillanat. :)
És ezt amúgy sem fogod tudni betartani! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!