Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiakhoz szól a kérdés....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakhoz szól a kérdés. Miért csináljátok ezt? Vagy mit gondoltok arról, aki ezt teszi?

Figyelt kérdés

Elvileg szerettétek a lányt nagyon, ám kiábrándultatok belőle. Ez idáig rendben is van, mivel az érzelmek sokszor elmúlnak. Na de hogy lehettek annyira kegyetlenek, hogy nem tudjátok a szemébe mondani? Miért nem tudtok őszinték lenni egy olyan emberrel, akivel boldogok voltatok? Talán nem érdemel annyit, hogy megtudja, már nem kell nektek? Inkább megvárjátok míg besokall és elege lesz a hanyagolásból és nemtörődömségből.

Szerintem ez a legócskább módja a szakításnak. Általánosítva írtam a kérdést, de persze tudom, hogy nem mindenki csinálja ezt. Csak a példa kedvéért van így.

2010. jún. 13. 20:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy te mennyi idő alatt ráztad le a lányt, de egyet mondhatok. Engem ezzel inkább megaláztak, minthogy szívességet tettek volna.
2010. jún. 13. 21:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Akik így csinálják, mindegy milyen nemű, azok gerinctelen alakok. Szimplán ennyi a véleményem, kár tovább ragozni.
2010. jún. 13. 21:45
 13/16 anonim ***** válasza:
A férfiak lelke szerintem gyengébb, én pl egyik szakításnál (amikor velem szakítottak) sem rohantam a vonat alá. Egy srác ismerősöm igen, ha a barátai nincsenek ott akkor már nem lenne köztünk.
2010. jún. 13. 21:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Igaza van az előzőnek, amikor a bartnőmmel szakitottunk én is vagy 1 évig szenvedtem miatta, de ő tultette magát rajtam egy hét után.. amugy a kérdésre válaszolva velem pont egy lány viselkedett igy, éreztem rajta h nem vagyok már neki fontos de mellette maradtam mert nagyon szerettem, de egy idő után tényleg elég volt amikor csak folyton én kerestem és ha együtt voltunk akkor is flegmán viselkedett velem.. sz*r dolog a szerelem, de most már nem is leszek az, mert inkább egyedül élem le az életem!
2010. jún. 14. 06:28
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Szerettem volna látni, hogy ezt csak én látom rossznak, vagy mások is. Nekem talán nem is a szakítás esett baromira rosszul (persze az is), hanem az, hogy így lett vége. Mennyivel tisztább lett volna a dolog, ha őszinte velem és akkor tényleg úgy válunk el, hogy szép volt, jó volt, vége. Nem így, mert részemről ez nem volt békés elválás. És ennyit megérdemelt volna a kapcsolat.

Utolsó, valahol megértelek. Én is csalódtam már párszor, de eszem ágában sincs egyedül lenni-e miatt. Az egyik ember csalódást okoz, a másik boldoggá tesz. Nem csak szomorúságból áll a világ, még ha úgy is látod per pillanat. :)

És ezt amúgy sem fogod tudni betartani! :P

2010. jún. 14. 08:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Néha tényleg belegondolok h jo lenne egy párkapcsolat, csak akkor megint az jut eszembe h mi van akkor ha ezzel is ugyanez lesz.. vhogy már nehezen tudok bizni az emberekben és igy nem is engedek közel magamhoz senkit! Sajnos pont egy olyan lányba szerettem bele akit talán jobb lett volna elkerülni.. de mindegy, majd csak lesz vhogy :) Kitartás Neked is :)
2010. jún. 14. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!