Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok az elhízott pasikról? (lehet több örömet szerez mint 1 kigyúrt) Mi a véleményetek a pocakomról?
A párom pocakja talán csak egy kicsit kisebb. Kemény, fizikai munkát végez, nem is hízékony, úgyhogy nem kis munkába került és nem kis főző tudományba került, hogy ezt is rávarázsoljam, de nem bánnám, ha még egy kicsit nagyobb lenne. :)
Szerintem te pont jó vagy, legalábbis az én ízlésem szerint.
A kérdező kommentje:
úgy látszik a hozzám hasonló 'bojlereknek' is van esélye
Esély az van persze.Csak ezen kövér férfiak többsége főleg ilyen 18 éves korban inkább a pénztárcájával hódit.Én sem vagyok azért a legsoványabb ember csak nekem egyenletes a testem így nekem nincs olyan terület amire rá menne így nem feltűnő. :) 14/F
Kis Husi!!!
2 hét alatt leégetném rólad azt a bojlert. Szóval egy kicsit tényleg fogyózod kellene a hasadról.
amúgy én kis bojleres maci srácokat szeretem (L)
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!