Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok az elhízott pasikról? (lehet több örömet szerez mint 1 kigyúrt) Mi a véleményetek a pocakomról?

Figyelt kérdés

itt a hasam:

[link]

[link]

2011. jún. 6. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim válasza:
100%
Én elég pufók voltam, de aztán ahogy elkezdtem ruhamosan nőni úgy egyre jobb lett... 180 centi vagy, gondolom már nemsokat nősz.. És persze annyitól nem is lesz tökéletes alakod, mert nekem is maradt felesleg... Magamnak sem tetszettem, nem hogy a lányoknak. Aztán elhatároztam magam, hogy lefogyok.(nem kigyúrom magam, csak leadom a felesleget) Tesiórákon belehúztam, mert azelőtt csak kicsi erőbefektetéssel csináltam mindent, aztán az elején elég fárasztó volt, de nem kell sok idő és jobban birod, és jobban belehúzol...Meg suli mellett otthon is felülések akár. A lefogyás maga nem nehéz, csak az elkezdése. Ma már elég sok lány mondta hogy jól nézek ki. :D nem vagyok izmos, a hasamon a kockák körvonalai éppen hogy látszanak... Most berátnőm is van. És persze sokkal magabiztosabb is lettem... Úgyhogy kezdj el mozogni, és hidd el hamar meg lesz az eredmény
2011. jún. 7. 15:01
 42/73 A kérdező kommentje:

szedtem pár kilót magamra:

[link]

[link]

2011. jún. 7. 15:15
 43/73 anonim ***** válasza:
Bojlertestű!
2011. jún. 8. 15:54
 44/73 A kérdező kommentje:
részletesebb válaszokat kérnék, nem egy szavasakat ha lehet
2011. jún. 8. 15:56
 45/73 anonim ***** válasza:

Nem te vagy az, aki hízni akar éppen? Hogy több édességet ehessen? Ha nem, akkor bocsi a gyanúsítgatásért.

Én személy szerint nem tartom vonzónak a pocakot. Az még rendben van, ha valaki nem nagyon izmos, de ekkora súlyfelesleg már taszító számomra.

2011. jún. 8. 16:10
 46/73 anonim ***** válasza:
amig a penztarcad koverebb mint te addig semmi gond
2011. jún. 8. 16:12
 47/73 A kérdező kommentje:

mondjuk tényleg én vagyok az aki hízókúrán van, de egyet nem értek, a lányok miért találják taszítónak a hájasakat?

erre sose bírtam rájönni

2011. jún. 8. 16:15
 48/73 anonim ***** válasza:

"mondjuk tényleg én vagyok az aki hízókúrán van, de egyet nem értek, a lányok miért találják taszítónak a hájasakat? "

Mert egészségtelen. Szerinted az ember úgy születik, hogy hájas? Mert nem. Számtalan betegség oka lehet az, hogy ha valaki nagyon eltud hízni. És mellesleg ostobaságnak is tartom, ha valaki még hozzá hagyja is hogy elhízzon. Aztán meg később rinyál, hogy miért nem foglalkoztam többet magamnak? Igénytelenség is. A te pocakod már az. Láttam én már kisebb pocakos pasit, az tetszett. EZ nem tetszik. Bocs.

Ja és egy költői kérdés: Te szépnek, vonzónak tartod a pocakos, duci lányokat?

2011. jún. 8. 16:18
 49/73 anonim válasza:
Engem nem zavar a pocak, az se zavar, ha nincs. Tulajdonképpen csak a nagyon kigyúrt testépítő alkattól viszolygok, a többi jöhet ha tiszta, jól ápolt meg tudja jól előadni az alkatát. Volt már pálcika párom meg nálad 2x kövérebb is, meg közötte. :) Annyi, hogy más pózokban nyomtuk a pocissal. Viszont az arcod nélkül csak a hasadra én személy szerint nem tudok véleményt mondani, mert én azt nézem főleg.
 50/73 anonim ***** válasza:
Hát eleve ha belegondolsz, az ősidőkben is az élte túl, aki jobban tudott futni és erősebb volt, ergo az izomzattól függtek, így természetes, hogy a nők is belátták, mi a jobb választás nekik. Másrészt a testesebb emberek többet is izzadnak, és ez sem túl szimpatikus vonás.
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!