Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan csajok, akiket csak a pénz motivál?
Azt vettem észre, hogy hiába pörgetem meg a Lexusom kulcsát, de nem nagyon tudja őket lázba hozni. Meghívom őket a legdrágább koktélokra, és egyszerűen úgy néznek rám, mintha egy pohár szódára hívtam volna meg őket, citromkarikával.
Egyszerűen nem tudom, hogy mi kell a mai nőknek. Apám bankigazgató. Most ne jöjjetek azzal, hogy a belső értékek is fontosak, ebben már nem hiszek.
Akár a bunkó stílust, akár a rendesfiú stílust nyomom, nem tetszek senkinek. Jó ruhákban járok, a megjelenésemre is nagyon ügyelek.
Egy ideig voltak barátnőim, most meg mintha elvágták volna ezt a fonalat.
Mi lehet a gond?
24/F
Az oldal női látogatóihoz írom:
Nők,legyetek szívesen,így anonim módon írjátok már meg,hogy mégis mi kell nektek,mi a lelketek legmélyebb titka,mert látjátok,nagyon sok férfi-köztük én se-nem tud rajtatok elmenni!Előre is köszi.
ronda lehetsz , más nem lehet
sajnálom , ha valakire pénzért nem nyomulnak a csajok más nem lehet a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!