Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim velem lenne a gond?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy nem igazán figyelnek fel rám a lányok. Már kezdem elhinni, hogy velem van a gond, pedig szerintem rendes gyerek vagyok. Kedves, hűséges, figyelmes még sorolhatnám a tulajdonságaimat. A testemmel is meg vagyok elégedve. Vélemény min kéne változtatnom?2011. febr. 25. 21:00
31/37 A kérdező kommentje:
a legnagyobb poén az egészben az, hogy nemjárok diszkóba, csak ilyen szülinapi házibulikra ennyi, és a kedves válaszolóknak köszönöm. és mindíg értelmes csajoknál próbálkozok, csak nemtudom mi a gond
2011. febr. 27. 20:21
32/37 anonim válasza:
Néha a jo kulso is hátrány.A rendes lány ha lát egy csinos fiut aki még kedves és normálisnak is tunik(a mai világban)akkor azt hiszi itt valami baj van.Azt hiszi megjátssza magát, vagy már rég foglalt, vagy meleg.Ugyanis a mai világban nem divat rendesnek lenni és ha még ráadásul egy szépfiú kedves az már egyenesen gyanús.
33/37 anonim válasza:
Ezt saját tapasztalatbol írtam.Régebben velem is elofordult hogy ha odajott egy nagyon jo pasi akkor az járt a fejemben hogy mit akar ez tolem hisz bármelyik lányt megkaphatná(mondjuk nem vagyok csúnya de nem az a tuningolt cicababa)
34/37 A kérdező kommentje:
értem. köszi a válaszod :D
2012. jan. 12. 18:07
35/37 anonim válasza:
És ha mégis discóban csajoznál, akkor ne csak úgy odamenj a csajokhoz, előtte legyen szemkontaktus, menj közelebb, és ez alapján is veheted a jeleket. Pl ha nem húzódik el, és újra meg újra belenéz a szemedbe, az ugye jó jel.
Ha pedig az izmaiddal akarsz hódítani, jöhet az izompóló.
Az osztállyal is érdemes jó viszonyt ápolni, mehetnétek a kanokkal együtt bulizni, és ők is biztos ismernek néhány nőszemélyt...
Mosolyogj! :D
36/37 anonim válasza:
szerintem szerencse is kell ahhoz hogy megtaláljad azt a lányt akinek bejössz meg minden
37/37 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazatok van ( mindenki válaszában van valami igaz ;) ). Mindenki válaszát köszönöm szépen.
2012. febr. 29. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!