Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyeim velem lenne a gond?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim velem lenne a gond?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy nem igazán figyelnek fel rám a lányok. Már kezdem elhinni, hogy velem van a gond, pedig szerintem rendes gyerek vagyok. Kedves, hűséges, figyelmes még sorolhatnám a tulajdonságaimat. A testemmel is meg vagyok elégedve. Vélemény min kéne változtatnom?
2011. febr. 25. 21:00
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hol próbálkozol és hogy?
2011. febr. 25. 21:01
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Képet. A nők a külső alapján döntenek. Mert a pasikat úgy kezelik, mint egy cuki kiegészítőt. Például úgy, mint egy táskát :)
2011. febr. 25. 21:02
 3/37 A kérdező kommentje:
18f vagyok, és rendesen nem betanult szövegek alapján, őnmagamat adom. és képet csak privibe adok...
2011. febr. 25. 21:05
 4/37 anonim ***** válasza:
hxts10@indamail.hu
2011. febr. 25. 21:06
 5/37 A kérdező kommentje:
lehet fb profil is? :D
2011. febr. 25. 21:10
 6/37 anonim ***** válasza:
Bocsi, őszintén megmondom, hogy nem vagyok reggelve ilyen helyre. Ebben amit írtam csak annyit értékelhetsz, hogy nem adok egy kamu profilt;)
2011. febr. 25. 21:16
 7/37 A kérdező kommentje:
értem, ment az e-mail-re a kép, gondolod neked is elküldhetem
2011. febr. 25. 21:17
 8/37 anonim ***** válasza:
Huh, szerintem neked valami súlyos önbizalom hiányod van, vagy a belsőddal lehet gond, hogy bunkó avgy. Esetleg tényleg idióta lányokkal vagy körülvéve. De a külsőd kurv.ára rendbe van. Discoban biztos leakarnának szopni rendesen, de gondolom neked normális lány kell. Azt meg keresni kell.
2011. febr. 25. 21:26
 9/37 A kérdező kommentje:
fuh köszi szépen. így igazából a bunkóság nem én vagyok. igyekszek mindenkivel tisztelettudó és udvarias lenni, aki meg kikéri véleményem szemébe megmondom a véleményem. AZ önbizalom, fuh ez nem jelenthet gondot. igazából 2 éve elég súlyos trauma ért. osztálytársaim nagyon arrogánsnak és beképzeltnek tartanak, ami szerintem nem igaz
2011. febr. 25. 21:29
 10/37 anonim ***** válasza:

De miért tartanak annak???

Milyen trauma?:(

Ne izuglj, ha az osztályodban hülyék vannak, nem jelenti azt, hogy mindenhol:)

Szerintem inkább a rendes lányok félhetnek tőled egy kicsit, hogy te ilyen menő vagy, biztos nem kellenek neked meg ilyen hülyeségek. A lotyók meg valószínűleg tapadnak majd. Szóval neked kell találnod valahol egy normális lányt és bizonyítani neki, neki meg bizonyítani kell neked.

2011. febr. 25. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!