Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyeim velem lenne a gond?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim velem lenne a gond?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy nem igazán figyelnek fel rám a lányok. Már kezdem elhinni, hogy velem van a gond, pedig szerintem rendes gyerek vagyok. Kedves, hűséges, figyelmes még sorolhatnám a tulajdonságaimat. A testemmel is meg vagyok elégedve. Vélemény min kéne változtatnom?
2011. febr. 25. 21:00
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
hát épp az a gond, hogy nem tapadnak, se a lotyók se a rendes csajok. mert ruhában nem látszok izmosnak. Gondolom azért, mert nemnagyon beszéltem velük, nem ismertek stb. aki megismer az más véleményen van rólam. A lelki trauma? hát hatalmas családi veszekedés ami mind felém és szüleimre irányult
2011. febr. 25. 21:40
 12/37 anonim ***** válasza:
Gondolom te sem lotyókat keresel. Normális lányok meg kevésbé másznak rá pasikra sztem..én is eléggé önbizalom hiányos vagyok..meg hát szerencsém sincs,pedig én is szeretnék nagyon egy barátot...de én úgy gondolom a fiú dolga lépni elsőként..attól,h nem másznak rád,nem biztos,h nem jössz be nekik. Sztem nincs gond veled a leírtak alapján,meríts egy kis önbizalmat és nézd meg,h tényleg nem érdekled vagy érdekled-e a lányokat.
2011. febr. 25. 22:44
 13/37 anonim ***** válasza:

Küldj nekem is képet, és megmondom, mi a helyzet:)

Lehet, hogy pont az a baj, hogy túl rendes vagy, és csak barátnak tekintenek a csajok:)

akane92@freemail.hu

2011. febr. 27. 11:49
 14/37 szofiivagyok válasza:

elképzelhető hogy csak barátként tekintenek rád :SS

képet én is kapok?

2011. febr. 27. 12:21
 15/37 anonim ***** válasza:

ÁÁÁ, itt a bibi...

Nem nagyon beszélsz a lányokkal.

Mit tetszik várni, majd kopognak az ajtón, hogy helló, jöttem hozzád ismerkedni? :D

Nézd meg azokat a srácokat, akikre tapadnak a csajok: folyton ott lebzselnek körülöttük, beszélgetnek, udvarolnak, próbálkoznak, igyekeznek népszerűek lenni a lányok körében.

Mindez teljesen független a külsejüktől, voltam olyan társaságban, ahol egy "Kvazimódó" volt a lányok kedvence, mert akkora dumája volt, és olyan személyisége.

Most oltári nagy divat csak ülni, és várni a csajokat, de ez a legtöbb normális csajnak nem jön be.

A férfi legyen férfi!

2011. febr. 27. 12:32
 16/37 A kérdező kommentje:

hát. az egyik kedves válaszoló leírná az e-mail címét?

nah tegnap voltam buliba- igaz nemvoltam sokáig. Összes csajjal akivel szóba akartam elegyedni elhajtott, és ott megfogadtam 2 hónapig nemfogom önmagamat adni, mert nincs értelme. Ott volt egy lány is aki már régóta tetszett, hát persze egész bulit végigtelózta, elhajtott mindekit. a többi hölgyel pedig csak simán dumálni akartam volna ennyi.

2011. febr. 27. 12:39
 17/37 anonim ***** válasza:
üdv a klubban testvér külgy 1 képet
2011. febr. 27. 12:42
 18/37 A kérdező kommentje:
hehe :D add meg mailcímed
2011. febr. 27. 12:44
 19/37 A kérdező kommentje:
így nemtudom hogy lehet az oldalon képet küldeni, mert csak privát üzi van oda meg nemtudok csatolmányt tenni
2011. febr. 27. 12:47
 20/37 anonim ***** válasza:
12:21-es vagyok: Jól nézel ki. Nem tudom, mi lehet a gond, azok alapján, amiket ide írtál, jó fejnek is tűnsz:D Passz:)
2011. febr. 27. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!