Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim velem lenne a gond?
Küldj nekem is képet, és megmondom, mi a helyzet:)
Lehet, hogy pont az a baj, hogy túl rendes vagy, és csak barátnak tekintenek a csajok:)
akane92@freemail.hu
elképzelhető hogy csak barátként tekintenek rád :SS
képet én is kapok?
ÁÁÁ, itt a bibi...
Nem nagyon beszélsz a lányokkal.
Mit tetszik várni, majd kopognak az ajtón, hogy helló, jöttem hozzád ismerkedni? :D
Nézd meg azokat a srácokat, akikre tapadnak a csajok: folyton ott lebzselnek körülöttük, beszélgetnek, udvarolnak, próbálkoznak, igyekeznek népszerűek lenni a lányok körében.
Mindez teljesen független a külsejüktől, voltam olyan társaságban, ahol egy "Kvazimódó" volt a lányok kedvence, mert akkora dumája volt, és olyan személyisége.
Most oltári nagy divat csak ülni, és várni a csajokat, de ez a legtöbb normális csajnak nem jön be.
A férfi legyen férfi!
hát. az egyik kedves válaszoló leírná az e-mail címét?
nah tegnap voltam buliba- igaz nemvoltam sokáig. Összes csajjal akivel szóba akartam elegyedni elhajtott, és ott megfogadtam 2 hónapig nemfogom önmagamat adni, mert nincs értelme. Ott volt egy lány is aki már régóta tetszett, hát persze egész bulit végigtelózta, elhajtott mindekit. a többi hölgyel pedig csak simán dumálni akartam volna ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!