Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim velem lenne a gond?
21/37 A kérdező kommentje:
köszi. nemtudom énse mi a gong ezekután amiket írtatok a önbizalmam is nőtt egy adagnyit, de nemtudom mi a gond
Léccy nekem is küldj magadról képet!
Email-címem:manocska0830@citrmail.hu
2011. febr. 27. 13:15
Lehet, hogy nem buliban kellene ismerkedni...
Mit szoktál mondani a lányoknak? Írj egy példát, hogyan hajtanak el.
2011. febr. 27. 13:36
orgazdamoszat@citromail.hu
2011. febr. 27. 13:40
Kedves Kérdező!
Nekem is az a véleményem,hogy nem pont bulikban kéne ismerkedned!
2011. febr. 27. 13:50
én szerintem ezek a mai lányok már annyira kicsorbult és elfajzott elmével/gondolkodással/életmóddal rendelkeznek/élnek hogy az 1 hétköznapi fiatal srácnak pl mint te nem pálya hiába jó a külsőd+a belsőd szép okos kedves jóindulatú művelt vagy...DE A MA VILÁGBAN NEM EZ AZ IGÉNY az a faszagyerek akinek 1 m-es dákója mimimum 40-50 lánynak a telefonszáma + minden nap mást lányt döngetek nevezetű beképzeltség 1 hülye abberált vadbarom aki még a kedveséseget még véletlenül sem halotta na KB ENNYI EZ KÖLL A CSAJOKNAK
2011. febr. 27. 13:54
13:54!
Ismersz esetlegen olyan fiatal csajt,aki éppen nem is így gondolkodik?
2011. febr. 27. 13:57
Keveset nagyon keveset,de az tuti hogy az ilyen csajokat NEM a helyi disco-ban lehet felszedni mert aki normális az ilyen helyekre nem jár nyomatják az alkoholt + a kábitószert minden f**ra szószerint ráülnek pffff szánalmas és nevetséges amit csinálnak lehet bulizni,de a megfelelő általános emberi etikettek és szabályok betartásával.Nem pedig a szabályok megsértésével és áthágásával önkívületi állapotban. TEHÁT RENDES LÁNY DISCO-BAN NEMIGEN LEHET TALÁLNI VANNAK CSAK KI KELL ŐKET SELEJTEZNI A BEKÉPZELT RIBANCOK KÖZÜL kérdező keress máshol csajokat sztem
2011. febr. 27. 14:16
kxxtrem@citromail.hu
bár nem vagyok csaj, de hasonló a helyzetem kíváncsi vagyok Te h nézel ki. és búza sem vagyok mielőtt vmi jó képességű iqfighter beindulna
2011. febr. 27. 14:28
nem...az előzőek alapján, amit leírtak, hogy helyes, kedves, udvarias is vagy nem veled, hanem azokkal a lányokkal akik vakok...szerintem sok lánynak tetszhetsz, csak ők nem fognak kezdeményezni, nem fognak rád mászni. Neked kell megtenned mindenféleképpen az első lépést!! Ne a tömegben keress sok lányt, hanem egyetlen egy lánynak udvarolj, sokszor nézd hosszan, mosolyogj rá ;))
17/L
2011. febr. 27. 18:16
Kapcsolódó kérdések: