Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Like-oljam facebookon a képét? Nem néz ettől könnyű prédának? Megmarad a "vadászat"?
na igen :D reggel finoman szólva is kevés dologtól lehet happy az ember :D
19F
főleg sulis napokon. De mostanában emiatt az érzés miatt olyan hamar eltelik minden nap. Alig várom, hogy szerda legyen! Azon a napon együtt megyünk a buszhoz, meg könnyű a nap is, és csak egy órán nem együtt vagyunk a csoportbontás miatt.
: D
háh :D XD ok most röhögő görcs :D tisztázzuk: tehát ezt fosol el mondani a hapinak de gykn vmi random ismeretlen kezdő láncfűrészes gyilkos jelöltnek igen ?XD :D túl kevés híradót nézel :D ki tudja :D lehet vmi pedofil baltás gyilkos vagyok :D [nem am ha már gyilkolnék akkor tőrrel vagy jakó kardal :D]
baltás gyilkos
Hát te nemtudod, hogy hol lakok; D
Egyébként ha élőben tudnáánk végre találkozni, és tudnám, hogy mit mondjak neki akkor nem lenne semmi gond.;)Szerintem az mindent elárulna ha odabújnék, még szavak sem kellenének.; D De nem jön össze a találka. >< Szerinted hozzam én fel, hogy találkozni kéne? : D
de hallod oda mész suliba kirángatod v mikor indultok el és kész :D
am vannak progik amivel fel lehet törni az ipt vírusok stb :D utána már sec perc alatt megvan a cím XD
19F
:D háh hogy bele lovalta itt magát vki ebbe a bújkálásba :D kérj tőle 1 nagy plüss macit :D gyakorlás jeligére :D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!