Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Like-oljam facebookon a képét? Nem néz ettől könnyű prédának? Megmarad a "vadászat"?
Figyelt kérdés
2hónapja mondta a fiú, hogy tetszek neki, azóta sokat beszélgetünk, nevetünk. Sajnos a randi még nem jött össze.Mindíg közbejött valami.Most érzem azt, hogy szerelmes vagyok.2011. jan. 15. 19:03
2/144 anonim válasza:
és te ezzel akarod kifejezni a "szerelmedet", hogy lájkolod a képét facebookon? hát gratulálok... komolyan, ha nem létezne a facebook mit csinálnátok?? nem tudnátok élni? elég szánalmas..
3/144 A kérdező kommentje:
tudom, hogy hülyeség, nem is tudom miért kérdeztem meg. :$ Pedig én is ki szoktam akadni ezeken a kérdéseken. :S Nem like-olom és kész. nabocsi mindenkinek!(:
2011. jan. 15. 19:06
4/144 anonim válasza:
.. ne likeold :D sőt sztem ne is beszélj vele XD és töröld a fészek buk fiókod :D
mi ez már azé lesz vki könnyű vérű cafka mert face bookon be jelöl vmi szr képet ?XD öcsém XD kevesebbet kéne kockulnod kislány ...
röhely már bocs de ez GÁZ
19F
5/144 anonim válasza:
wahaha utolsó:D
am szerintem nemsok múlik egy làjk-on.
szal láájkold:p
6/144 A kérdező kommentje:
2. nem azt élőben szoktam kifejezni. : D Ezt csak úgy mellékesen gondoltam. Valószínűleg ha nem lennék belé szerelmes simán like-olnám..Csak így kicsit félősebb vagyok. É
2011. jan. 15. 19:07
7/144 anonim válasza:
idióta XD attól még likeolhatod miért ne :D de nem ezé fog bárcás ribancnak nézni :D
19F
8/144 anonim válasza:
ezt sose értettem :D a csajok miért hiszik azt hogy ha írna kvmit ilyen közösségi szennyre az mérvadó ?:D
19F
9/144 A kérdező kommentje:
Jólvanna. : DD oké énis így reagálnék, ha més kérdezte volna meg, szóval csend!vegyétek, úgy, hogy nem kérdeztem meg. :$
2011. jan. 15. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!