Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kozeledhetnek egy osztalytarsamhoz?
hmm érdekes, helyzet... ez a forrócsoki dolog hülyeség, de bocs, letámadni valakit nemjó dolog. keress egy lányt akiben megbizol, lehetőleg ismerőse a kiszemeltednek, terelje a témád rád a megbizottad (persze megfelelő köritéssel) 3 percen belül kideriti mit gondol rólad a kiszemelt.
igy nem csinálsz magadból hülyét
Ismerős szitu, csak tavaly volt.
Kb ugyan ez van velem, sportolok én is, kedvesebb ember vagyok.
Szarnak rá, hogy sportolsz-e vagy sem. Arra is, hogyan tanulsz.
Én is ide fordultam tanácsért, ha olyan leszel mint én, akkor nemnagyon fogtok beszélni.
9. 3/4 évében, már kezdtem feloldódni igazán, elkezdtem a legtöbb csajjal beszélni, közbe vele is.
Rájöttem, a csaj egy PÖCS!
nemtudom, neked milyen lesz. Viszont, én nem vagyok se nagyon okos, se nagyon buta. Így most odatudnék egy sima indokkal menni:
Miből is írunk? :DD, vagy, hogy amikor írtok, ti tudjátok? mit tudtok a legjobban?
Viszont, ahogy leírod, te okos vagy. Ettől még megkérdezheted a csajt... csak e téren is kevesebb a meríték. Ja és ha megkérdeznéd, utána el ne kezdj okoskodni, hogy te mennyit tudsz, mibe vagy a legjobb stb...
A másik amit csinálnék, mindig van minden osztályba egy olyan csaj, aki mindenkiről sok mindent tud, és nagyon jó fej, közvetlen. Szerencsére én vele jóba vagyok. Ha kéne valaki az osztályból tőle kérdezném meg bizalmasan, hogy szerinte, hogyan menjek oda hozzá.
Ha okosnak az nem, ha okoskodónak az igen.
Elkezdesz vele beszélgetni az elején, utána minden jönni fog. Nálam is ígyvolt. Mára én lettem az a srác, aki szünetekbe szinte már csak a csajokkal dumál :D
Úgy, hogy próbálj meg közvetlen lenni.
Ne legyél feszült... add önmagad.
Akkor ne csak vele beszélgess, hanem az egész baráti körével.
Így legalább a barátnői is megkedvelnek, és őt is biztatni fogják, hogy legyen nyitottabb feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!