Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy volt ált. Isk. Osztályt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy volt ált. Isk. Osztálytársamhoz odamegyek, akivel már 6 éve nem találkoztam, mert máshol tanultunk és az a szándékom hogy járjunk akkor ettől megilyedhet vagy nem lesz vele gondja?

Figyelt kérdés
Főleg lányok válasza érdekelne és nem kell kedveskedni, életem múlhat rajta. :D
2009. jan. 21. 22:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bárkihez mész is oda azzal, hogy járni akarsz vele, megijeszted. Kell a fokozatosság, megismerni egymást; főleg, ha hat éve nem is láttad, és nem is tudhatod, milyen...
2009. jan. 21. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is, a lerohanás nagyon ritka esetekben jön csak be. A lányok egyébként is rájönnek, hogy mit akarsz, akkor is, ha ügyes vagy. És visszautasíthatnak, akkor is, ha bejössz nekik. (hülyén jött ki ez a többes szám :) Én fiú vagyok, és fokozatosságra intelek, valamint arra, hogy ne feledj el gondolkodni, mielőtt a szívedre hallgatnál! :)
2009. jan. 21. 23:18
 3/4 A kérdező kommentje:
öh jajj, kicsit pontatlan voltam. nem lerohanni akarom, csak arra gondolok, hogy ennyi idő után csak úgy ottermek, nem lesz-e fura? :D
2009. jan. 21. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik barátnőm is így jött össze a mostani párjával, igaz ők gimiből ismerték egymást, de majdnem ugyanaz.

Ha már korábbról ismeritek egymást, legalább lesz miről beszélgetni. Elhívhatod valahova, hogy elmesélje mi történt vele abban a hat évben meg ilyenek :) Sok sikert

2009. jan. 25. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!