Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a sexy egy husos nőben?
Semmi!
És kár kifogásokat is keresni, hogy hátha mondd valaki valami pozitívumot erre a dologra. Aki nem genetikailag ilyen az igen is tehet ellene! Az egészségre káros, megterheli a szívet, a szervezetet, a végtagokat, magas vérnyomáshoz vezet, és hadd ne soroljam!
Másrészt a bőröm megjelenő csíkok is jelzik, hogy rendellenes a dolog!
Kár degradálóan kritizálni náluk vékonyabb nőket, és 'gebe' szavakkal illetni... Természetesen ott is van másik véglet, de azt ugye BETEGSÉGKÉNT veszik számba; lásd: aneroxia.
Tehát mielőtt 'húsos'-sá válna valaki még akkor kell megálljt parancsolni!
Tessék mozogni, sportolni, megfelelően élni, hogy EGÉSZSÉGES legyél!
Mind nevetséges kijelentés, hogy "nagy kufferbe jó pakolni", "van mit fogni rajta"... Ugyan már!
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:54!!!
Nos ez a valaki tuti nem ismeri az embereket!!!Én 25 éves pasi vagyok egészséges stb.Én és van pár barátom is aki sexy-nek talál egy kettő kövérebb nőt!!!ne átlagosíts hogy a pasik csak a vékonyakat szeretik mert ez hülyeség!!!Jó nemtagadom szeretem a vékonyakat is meg a molettebeket is és itt a moletten nem 2cmes pocakra gondoltam...
Uh igen az ilyen érzéketlen tuskók mellet még írogattak a túlzott vékonyak is akik azt írják amiról nem lenne joguk írniuk!!!Ez a kérdés szerintem csak pasiknak szólt és nem beképzelt vékony 3.14csáknak akik nem bírják ha egy náluk nagyobb nő is lehet sexy!!!Húzzátok le magatokat a wc-n!!!!
"Ez a kérdés szerintem csak pasiknak szólt és nem beképzelt vékony 3.14csáknak akik nem bírják ha egy náluk nagyobb nő is lehet sexy!!!Húzzátok le magatokat a wc-n!!!!"
Na most ez is mi? -.- A vékonyak csak p*csák lehetnek vagy mi? Hihetetlenek vagytok... :S
pfff és még mi tértünk el a témától...
egyeseken nagyon látszik hogy csak azért írták azt amit mert irigykednek a vékony, törékeny nőkre
25 éves pasi létemre miért is kéne irigykednem a vékony nőkre????
Kedves utolsó ezt benézted!!!
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:58
Én nem azt írtam hogy a vékonyak csak 3.14csák!!!Azok a 3.14csák akik vékonyak és ide beírnak rosszindulatúan!!!Esküszöm egyes nők sokkal nagyobb férgek mint akármelyik csávó!!!nem mind!!!
25 éves pasi: jössz itt azzal hogy egyes nők milyenek, hogy elkezdtük "szidni" a kövéreket. De nézd már meg pl. rögtön az első oldal válaszait. Szerinted azok a válaszok nem sértőek egy vékony "gebére" nézve? Szerinted ők nem tértek el a témától?
Csak mert én úgy látom hogy azokhoz a válaszokhoz képest azok akik negatívumot írtak a kövérebb nőkröl sokkal normálisabban és kevésbé sértőn fogalmazták meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!