Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a sexy egy husos nőben?
Szerintem egy nő igenis vékonyan csinos. És itt nem az aszott, deszka gebékre gondolok, hanem a formás, csinosan vékony alkatra. 1 éve híztam 10 kilót és sajnos azt kell mondjam, sokkal de sokkal több pasi legeltette rajtam a szemét, mikor még vékony voltam. Alig várom, hogy túl legyek a vizsgaidőszakon és elkezdhessek járni aerobicra, hogy újra csinos legyek. A férfiaknak alapvetően nem a töltött galambok tetszenek, ez szomorú igazság, ami -még egyszer hangsúlyozom-személyes tapasztalat is.
25 N
Kinek mi husi?!
én 173 cm vagyok és 65 kiló,magamat húsosnak mondom,bár sose mondták még rám(legalábbis a szemembe:D).Annyi a "szerencsém" hogy nagyjából arányosan hízok.Jó comban/mellben kicsit erősebb vagyok:S
Nekem is voltak olyan korszakaim amikor vékony akartam lenni,de sose ment mert imádok enni:D Most is azon vagyok,hogy inkább a felfogásomon változtassak és elfogadjam magam:)
na ez az, nem mind1, hogy husi vagy kövér?
a husi jó, ezt mindenki tudja, sokkal jobb mint a csontos :D ez egyértelmű. de azért a husi is lehet csúnya, mert nem mind1, hogy valaki 154 cmhez 70 kg vagy hogy 170hez 70 kg. :)
én is husinak érzem magam néha, nem tudom, hogy az 170cmhez az 58 kg annak számít e ?:D
de amúgy meg személyiségre se szeretem a pálcákat, annyira okosak tudnak lenni mindenben...személyes tapasztalat. fiú lennék, akkor a formás, karcsú alakú lányokat szeretném. :D le a gebékkel :D
"Szerintem a gebékkel sincsen baj"
Hát pont ez a sértő...miért nem lehet azt mondani hogy vékony? A gebe az egyértelműen pejoratív megnevezés. Ennyi erővel a szerintetek "húsos" nőknek az lenne a megnevezése, hogy hájas vagy dagadt! Mert a hús az izom igazából, de mindegy.
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, semmi szexi nincs bennük szerintem. Sokkal szebb egy vékonyabb, karcsú, kellően izmos, ruganyos, sportos alak, kerek feszes fenékkel, lapos hassal...
kövér és húsos között szerintem van különbség!
akin van 5-6 kiló plussz az husi,aki 10 felül mozog az dagi.
de ezt sem lehet általánosítani,mert mindenkin máshogy oszlik el,valakinek nehezebbek a csontjai stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!