Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi vonzó egy nőben?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, akivel komoly kapcsolatot szeretnétek, vagy ha komoly kapcsolatba vagytok, mi az ami megfog egy nőben?2011. jan. 8. 19:10
1/7 anonim válasza:
A kisugárzása. Ha valakinek nem olyan a kisugárzása, ami bejön, az lehet akár a világ legszebb nője, akkor sem kell. De ezt nem lehet leírni, hogy pontosan mit jelent.
Téged mi fog meg egy fiún?
Na kb. ugyanez a helyzet.
2/7 A kérdező kommentje:
Én leírom neked, engem a szeme fogott meg, a tekintete, na az olyan leírhatalanul szép volt...*-*
2011. jan. 8. 19:14
3/7 anonim válasza:
komoly legyen ha kell , hűséges ami a legfontosabb , persze jól is nézzen ki alap:D és tuggyon nekem megnyílni mongyon el mindent, legyen öszinte teljsen még akkor is ezzel megbánt engem
4/7 anonim válasza:
"tuggyon, mongyon"
És tudjon helyesen írni, ugye?
Bocs, nem hagyhattam ki. XDD
De hogy ne csak offoljak itt orrba szájba, gondolom az kell nekik, hogy szeressük önmagunkat, legyen önbizalmunk. Senkinek nem kell egy önbizalom-hiányos szürkeség. Humora legyen, ilyesmi. De fiúkat kérdeztél, szóval ez csak a mellébeszélés volt részemről, hogy ne tiltsanak le megint örökös mellébeszélés miatt. :)
5/7 anonim válasza:
Engem egy noben a csipo,fenek tud meg fogni es ha a szaj also resze teltebb.
6/7 anonim válasza:
A külsőt félretéve, még az például, ha nem érdeklik annyira a járművek!
7/7 anonim válasza:
#4 hát igen elég vonzó az ha egy jó nőnek van önbizalma, és elfogad magán bizonyos jó dolgokat, amikre gondolok! 😁😁☺️☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!