Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetséges ilyen? Ilyen külsejű és prűd nőben mégis mi lehet a vonzó?
Van egy férfi haverom és a barátnője eléggé gáz. A haverom állandóan panaszkodik a barátnőjére: prűd, nem akarja a szexet, vagy csak ritkán. Na, ráadásul a nemi szervét nem lehet a haverom szerint kinyalni, mert büdös. Megmondani nem meri neki, mert lelkileg nem akarja a nőt tönkrevágni. A nő idősebb nála majdnem tíz évvel, eléggé maradian is öltözködik.
Én csak haverja vagyok a pasinak, de fiatalos, modern felfogású és ápolt.
Sokan nem hisznek férfi-nő barátságban, de a miénk ilyen. Emiatt, hogy nem hiszik el sokan, hogy barátságról van szó, összehasonlítgatnak ezzel a trehány nővel, a pasas barátnőjével.
Amikor rákérdezek a haveromnál, hogy ha már ilyen a barátnőd, minek akarod megdugni? Minek erőlteted, ha régimódi ezen a téren, ha frigid? Pláne a büdös is ott az a szerve.
Nem igazán ad magyarázatot rá, ill. elég sete-suta az indoklás.
Ellenben inkább velem tölti az idejét és nem ezzel a borzadály nővel.
Köztünk nincs szex, nem is lesz, mert én nem akarom, hogy legyen. Nem azért, mert prűd lennék, hanem mert ott ez a nő, a barátnője és a pasas nem az esetem, mint férfi.
a szerelem vak, rossz a szaglása, és süket is.
hát így.
más okot nem látok rá.
Nem értem minek van vele,ha csak panaszkodni tud róla.
Amúgy meg tényleg nem a te dolgod,h megitéld. Bár hozzáteszem én sem értem,ha így mesélget róla sztem nem is szereti azt a nőt.
Azt is el tudom képzelni h téged szeret,csak titkolja nehogy elveszítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!