Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi szex kalandok? Mégis hogy?
13:25
Elmenni? Ezekre olyan ember is elmehet aki nem egyetemista, vagy nem is oda jár? Vagy hogy megy ez?
"Orgia partira ne számítsál, de azért csurran cseppen a móka"
Ez alatt arra gondolsz, hogy pl a lányok egy része leszopja a fiúkat, fogy az alkohol, ilyesmi?
13:31
18 éves vagyok.
Bármelyik bulira elmehetsz, de nem árt ha van egy ismerősöd aki megy veled(és a arra az egyetemre jár aki szervezte a bulit), könnyebb is úgy ismerkedni.
Nincs rá törvény, hogy meddig megy el a dolog, de azok a csajok akik szinglik és itt vannak kaphatók sok dologra általában. De ez már megint csak ku*va sok mindentől függ.
Én a SOTE és BGF bulikat javaslom főleg, még nem csalódtam egyikben sem :D
Kb olyanok a bulik, mint egy átlagos parti bárhol.
Mindenhol vannak könnyűvérű lányok, és ha jól nézel ki, akkor nem lesz nehéz dolgod.
Ha eddig nem volt sikered a lányoknál, akkor ezután sem lesz..
13:39
Nem vagyok "eltévedve", csupán tájékozatlan vagyok, éppen ezért tettem fel ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!