Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen dolgokat/jellemvonásoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolgokat/jellemvonásokat/személyiséget/viselkedést szeret vagy keres, egy 30 körüli komoly, érett, okos, kedves férfi egy nőben?

Figyelt kérdés
Belső jellemvonásokra lennék kíváncsi és viselkedésre, mert azt gondolom, hogy a hangos "figyelemfelkeltő" nevetés, már nem az ő világuk....
2010. aug. 17. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Na erre én is kíváncsi lennék .

Kérdező te lány vagy, igaz?:D

2010. aug. 17. 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs két egyforma 30 körüli, komoly, érett, okos, kedves férfi. Gondolom, van egy konkrét személy, aki érdekel. Azt kéne kideríteni, hogy ez a konkrét személy mit keres egy nőben.
2010. aug. 17. 19:44
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen nő vagyok!

Nincs konkrét, de a sok ember, minden véleménye fontos!

A jellemzők azok, azokra igazak, akiket ismerek, és kb. 8 férfiről tudnám ugyanezt elmondani.

Szóval tényleg érdekel mindenki, bármilyen ötlete!

2010. aug. 17. 19:50
 4/9 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne.meg hogy mmilyen alkatuak is jönnek be nekik?
2010. aug. 17. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:
És ha mondanak egy prototípust, ami nem te vagy, akkor olyanná fogsz változni?
2010. aug. 17. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:
És a fiatalabb lányok is bejönnek nekik ha kedvesek és szépek? Írjatok pasik:D
2010. aug. 17. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugyan én nő vagyok, de az olyan korú ismerőseim már az olyan nőket keresik, akik komolyak, tudják, mit akarnak az élettől és biztos egzisztenciával rendelkeznek, és lehetőleg nincsen még gyerekük, és legalább 25 évesek, és nem cicáznak, mint a tinik. 28L
2010. aug. 17. 19:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék semmivé változni...érdeklődöm!

Nem tudom, hogy miért van az, hogy ezen a lapon csak a fiklázás megy komolyan! Az értelmes ember, aki nem tudja egy NORMÁLIS kérdésre a választ nem ír, de a többiek jól elszórakoznak...vicces tényleg.

Nem hiszem, hogy magyarázatra szorul a dolog. Ráadásul keresztapám kedvéért nem változnék, csak kíváncsi voltam, hogy milyen nő az aki érdekelheti ha bemutatnék neki valakit, ennyi! Ha manapság már ez is bűn....

2010. aug. 17. 19:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, én is egy vagyok a sok barom közül, aki idejár. És mivel itt még több barom is van, mondanak neked valami hülyeséget, hogy mi kell a fentebb leírt férfinak.

Kérdezd meg a keresztapukádat, hogy neki személyszerint milyen nők jönnek be. Menj tutira.

2010. aug. 17. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!