Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolgokat/jellemvonásokat/személyiséget/viselkedést szeret vagy keres, egy 30 körüli komoly, érett, okos, kedves férfi egy nőben?
Na erre én is kíváncsi lennék .
Kérdező te lány vagy, igaz?:D
Igen nő vagyok!
Nincs konkrét, de a sok ember, minden véleménye fontos!
A jellemzők azok, azokra igazak, akiket ismerek, és kb. 8 férfiről tudnám ugyanezt elmondani.
Szóval tényleg érdekel mindenki, bármilyen ötlete!
Nem szeretnék semmivé változni...érdeklődöm!
Nem tudom, hogy miért van az, hogy ezen a lapon csak a fiklázás megy komolyan! Az értelmes ember, aki nem tudja egy NORMÁLIS kérdésre a választ nem ír, de a többiek jól elszórakoznak...vicces tényleg.
Nem hiszem, hogy magyarázatra szorul a dolog. Ráadásul keresztapám kedvéért nem változnék, csak kíváncsi voltam, hogy milyen nő az aki érdekelheti ha bemutatnék neki valakit, ennyi! Ha manapság már ez is bűn....
Igen, én is egy vagyok a sok barom közül, aki idejár. És mivel itt még több barom is van, mondanak neked valami hülyeséget, hogy mi kell a fentebb leírt férfinak.
Kérdezd meg a keresztapukádat, hogy neki személyszerint milyen nők jönnek be. Menj tutira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!