Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként komoly kapcsit szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként komoly kapcsit szeretnél, de fontos neked a szex - hogyan tudakolod meg, milyen is a férfi mérete, intenzitása?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 20:50
 1/7 szamóca. ***** válasza:

mérettel azért viszonylag ritkán van hatalmas gond.

intenzitás technika pedih minimális kommunikációval is nagyon jól fejleszthető egy hosszú kapcsolatban.

2011. ápr. 15. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
ez alapján választasz komoly kapcsolatot?!hát gáz..
2011. ápr. 15. 20:57
 3/7 A kérdező kommentje:

Szerintem mérettel is lehet hatalmas gond és intenzitással is. :(

Ez alapján választok? Nem. De fontos! A többi dologgal sosincs baj..

2011. ápr. 15. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a mérettel komoly gond lenne. Az intenzitás pedig rajtad is múlik.
2011. ápr. 15. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát bizony próba-szerencse kérdés. Nem hinném, hogy fel lehetne tenni a kérdést, hogy "Te, neked mekkora van és milyen gyakran csinálod? És ha velem lennél akkor is ilyen gyakran csinálnád?"
2011. ápr. 16. 14:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Rajtam nem sok múlik, mert szerencsére eddig mindenkiből a legjobbat hoztam ki (amennyit lehetett). Egy igazán szenvedélyes típusú embernek számít, hogy a szexuális élete milyen minőségű. A kérdésem azért tettem fel, hátha van valakinek ötlete a probléma megoldására, és nem azért, hogy bárkit is megbántsak, megbotránkoztassak. Köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 18. 22:32
 7/7 Tseppkoe ***** válasza:

#6.

Probléma?

Milyen probléma?

Strandon sokminden látszik, deee állitólag ez nem minden, mert ugye van a vérp/f... és a húsp/f...

2021. jan. 11. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!