Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a sexy egy husos nőben?
Szerintem őt sem kergetné ki senki az ágyából, még az sem, aki a laposakra bukik. Igazam van, vagy igazam van? :)
Elsöképpen az arca, mert sokkal kerekebb, mint egy vékony Nönek. A húsos száj.
A testén gyakorlatilag minden, ha tényleg egy husi csajról beszélünk. Szép kerek formák, egyszerüen jó átölelni, belemarkolni. Arról nem is beszélve, hogy a szexben is sokkal jobb.
22/F
Gyökerek azok akik azt gondolják hogy csak a nádszál kis ribancok lehetnek sexy-k!
Én láttam,illetve dugtam is olyan Húsos nőt aki igen is sexy volt és hmmmmmmmmmmm ...szóval nem azon mulik hogy sexy valaki hogy mekkora a segge!!!Ez olyan dolog hogy valakiben benne van valakiben meg kevésbé...
Amugy is a nagyobb nőket szerintem jobb kurálni is,igaz nem kaphatom föl és dobhatom fel a falra de sokkal élvezetesebb...hidjétek el aki csiánlta az ugyis tudja aki meg nem mert amugy is elveti az megérdemli hogy kimaradjon egy ilyen élményből!!!!
Rendesz válasz akérdésre:A domborulatai és a viselkedése!!!Ha valaki sexy abból ugyis sugárzik:):):)
Nagyon jó ezt hallani férfiaktól.:D
Én is egy kicsit húsosabb nő vagyok, és sokszor mégis jobban megnéznek a pasik mint a csontsovány barátnőmet.
19/L
Kedves utolsó!
Van kedved ismerkedni??;)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!