Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na akkor hogy is van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Az hogy minden csajnak van pasija???

Nem szokásom g*cinek lenni, de mostmár tényleg ott tartok hogy valakit ki kell ütni a nyeregből, hogy összejöjjek egy lánnyal.

Nem én vagyok az első aki ilyet kérdez de tényleg ezekután át kell értékelnem az eddigi viszonylag "könnyű" barátnőszerzéseket....

ismerettségi körben pl. vagy akár a fészbukon...:

minden csaj kapcsolatban van, és a haverjaim, vagy összesítésbe a férfiak 70% a meg egyedülálló!

Az egy dolog hogy felborul a nemek közötti arány, de ennyire? és ráadásul úgy tudtam pont fordítva van, tehát, hogy a csajok vannak többen....

Vagy csak nekem túl magasak az igényeim?

Legyen ápolt, ne legyen r*banc, nézzen ki valahogy, és legyen valami a személyiségébe, vagy leginkább összesítésbe ami megfog benne. ENNYI. Most ez olyan nagy kérés márvagy fél éve????

19/F

2010. dec. 30. 13:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez a baj látod, vagy van pasija a csajnak, vagy volt neki egy akit nem felejtett el, akármilyen bunkó is volt, összejön veled, aztán egyszerscak szakít, mert hogy a másikat szereti még mindig. welcome to the reality:/
2010. dec. 30. 14:50
 12/14 A kérdező kommentje:
pontosan jártam már ebben a cipőben is!
2010. dec. 30. 15:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Most mit siránkozol? Az értékes nőket pillanatok alatt elkapkodják, te meg lemaradsz. Vagy te magad sem az értékeke nézed egy nőben.
2010. dec. 30. 16:28
 14/14 anonim ***** válasza:

legkésőbb 18-20 évesen már lesz a normális csajoknak pasijuk, akinek azután lesz az első az ritka, szóval ha még válogatni akarsz akkor ez a korosztály az utolsó. és ideális is, mert ez a korosztály már komolyabb is, és ebben a korban már azok a lányok is lefekszenek veled akik amugy nem ribik és nem csak úgy kefélgetnek összevissza, mint akik 14 évesen már szexelnek...

persze ez általánositás, tudom hogy van aki 14 évesen is komoly és bár szexel mégsem összevissza és felelőtlenül, de legalább olyan ritka mint aki 25 évesen szűz és nincs semmi abnormális dolga ami miatt igy alakult, magyarul peches volt csak. szal a ritkaságoktol eltekintve, most most kell lépned

szal hajrá :)

2010. dec. 30. 16:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!