Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na akkor hogy is van ez?
Az hogy minden csajnak van pasija???
Nem szokásom g*cinek lenni, de mostmár tényleg ott tartok hogy valakit ki kell ütni a nyeregből, hogy összejöjjek egy lánnyal.
Nem én vagyok az első aki ilyet kérdez de tényleg ezekután át kell értékelnem az eddigi viszonylag "könnyű" barátnőszerzéseket....
ismerettségi körben pl. vagy akár a fészbukon...:
minden csaj kapcsolatban van, és a haverjaim, vagy összesítésbe a férfiak 70% a meg egyedülálló!
Az egy dolog hogy felborul a nemek közötti arány, de ennyire? és ráadásul úgy tudtam pont fordítva van, tehát, hogy a csajok vannak többen....
Vagy csak nekem túl magasak az igényeim?
Legyen ápolt, ne legyen r*banc, nézzen ki valahogy, és legyen valami a személyiségébe, vagy leginkább összesítésbe ami megfog benne. ENNYI. Most ez olyan nagy kérés márvagy fél éve????
19/F
Én 22 éves koromig nem találtam párt, ez van. Légy türelmesebb.
22/L
hülyeség volt az ostoba fészt írni példának, mert ott mindenki azt ad meg amit akar, akkor írom a való életet és imerettségi körömet. ott sem más a helyzet. Szórakozóhelyek szintúgy. mindenhol ölelkező, smároló párocskák, aki csaj meg neagyisten egyedül van, körbenyalják vagy 5 en kapásból...Vagy nem jár el annyi csaj partyzni mint srác?
ez is feltételezés...
an "kiütést" képletesen értem mielőtt még agressornak tartanának.
akk csak nekem nincs szerencsém:S
Én csak dobáltam a nőket, jöttek egy szépszóra még pár évvel ezelőtt..
Most tényleg ez megy, hogy még a legutolsó vizilónak is pasija van:D
Nem kell kiütni senkit egy nőér, csak okosba eltávolítani mellőle pl.van lánytesód akkor ráküldöd a palira csókolja meg a csaj előtt vagy valami vágod..aztán már nincs is pasija te meg a megértő fiú vagy.
Na sok szerencsét testvér! 16/F
Talán az igényekkel van baj. Persze én is azt vettem észre, hogy rengeteg a foglalt pasi. (ez a másik oldal)
Nem mondom, hogy add lejjebb az igényeidet, mert az hülyeség. De érdemes elgondolkozni azon, hogy pl. ide kirak egy jól kinéző, nem a legszebb, de nem is csúnya lány magáról képet és olyan hibákat észrevesznek rajta a srácok, hogy megáll az eszem. Én lányként azt mondom, hogy szép és csinos, erre még ezek a csajszik sem jók a férfiaknak... Persze ez nem általánosítás, csak egy észrevétel.
Legyél türelmes, ismerkedj, mert bőven van még szingli csaj. Én is az vagyok. Itt a szilveszter, változtass a dolgon :)
Utolsó kommentelő.
Van MSN-ed?:D:D
szilveszter nem rossz ötlet, valóban.
türelem, türelem....de remélem fog rózsát is teremni, és nemis egy utolsófélét!
rem azért nektek is összejön egy jó kis kapcsolat :D
igazatok van fel a fejjel!
Őszintén nekem is jólesne egy szilveszteri "hancúr". De ilyenkor belegondolok abba, hogy ez r*bancmentalitás... Az meg nem igazán szeretnék lenni. Pech. :(
De köszi a jókívánságot :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!