Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek az olyan embereket, akik eltűnnek a randi előtt? Felidegesítitek magatokat?
Több emberbe is belefutottam már sajnos akik eltűnnek a randi előtt.
Előtte nagy lelkesek voltak, aztán nagy semmi.
Randi előtt hirtelen eltűnnek, gondolkodom mindig, hogy elküldöm őket a francba, aztán inkább nem is írok semmit mégsem.
Ti hogy kezelitek ezeket? Felidegesítitek magatokat ezen?
Az elején még elkezdtem kiderítgetni az okát. Egyiknél kiderült hogy kam képpel ismerkedett, es amúgy vállalhatatlan, azért nem vitte át személyesbe, másoknál hogy amugy párja van es komolyan se veszi az ismerkedést, vagy nem is fontos neki igy egy tali, vagy épp randi előtt akarnak jönni vmi nagy bevallásokkal(hogy amugy betegsége van, vagy foglalt vagy külföldről pl évente 2 szer van csak itt vagy nincsenek elöl fogai vagy bármi)
Igazából egy olyanról se tudok randi előtt megfutamodókról, ami miatt nekem bánnom kéne egy elmaradt randit is.
Ma már nem kérdezgetek nem nyomozok nincsenek bennem miértek sem, ha vki nem találkozik vagy húzza a dolgokat mint a rétestésztát, ott annak olyan takargatnivalója van amit nem vállal fel, amit tényleg jobb is ha nem tudok. Menjen békével balra akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!