Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan, hogy akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy akivel pl itt az oldalon elkezdtetek beszélgetni, ismerkedni, találkoztatok, randiztatok, esetleg szex is lett belőle?! És ha igen milyen volt? Vagy volt olyan, hogy ismerkedtetek, de szexig még sajnos nem jutottatok?

Figyelt kérdés

*Vagy volt olyan, hogy ismerkedtetek, de szexig még sajnos nem jutottatok, pedig az egyik fél nagyon szerette volna? Van még olyan, hogy gondolsz rá, vagy vágysz rá?

Privátban is leírhatjátok a storytokat, ha szeretnétek. Kíváncsi vagyok, h lehet e jó is az itt ismerkedés, vagy ha nem, akkor miért nem?

tegnapelőtt 14:49
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Igen, ismerek olyat, aki már 7 éve kapcsolatban van és itt ismerkedtek meg.
tegnapelőtt 15:14
 2/35 A kérdező kommentje:
Uuuh de jó 😍. Na ez nagyon menő, köszi az infót :)! Akkor tényleg barhol alakulhat barhol barmi :)
tegnapelőtt 15:31
 3/35 anonim ***** válasza:
Csak szexet akartunk. Találkoztunk néhányszor, aztán kivettünk egy szobát. Túlfeszengte, pedig ő volt a férfi. Szép emlék lett volna, de egyikünk se igazán akart folytatást. Hiányoztak belőle az érzelmek nekem. Mármint a szexből.
tegnapelőtt 16:02
 4/35 anonim ***** válasza:

Ismerkedés volt. Pár lány nem jött be, 2vel eljutottunk "majdnem" taliig, de eltűntek. Az egyik konkrétan még azt is leírta hogy melyik busszal jön de aztán 1-2 órával a tali előtt eltűnt.

Ezután egy ideig nem ismerkedtem aztán végül még egyszer megpróbáltam, akkor kiderült hogy egy kamus f@szszopó, mert akkora hülye volt hogy olyan munkát talált ki amit az interneten le tudtam ellenőrizni hogy tényleg ő e és hát nyilván nem ő volt, amikor szembesítettem vele eltűnt. Nem értem miért kell ezt csinálni.

Na mindegy, akkor megfogadtam hogy soha többet nem ismerkedem itt

tegnapelőtt 16:06
 5/35 anonim ***** válasza:

Ja de amúgy volt egy lány akivel tényleg összejöhetett volna a szex(ő eleve azt keresett), már átmentünk instagramra meg minden de végül inkább kioffoltam mert nem igazán volt az esetem

tegnapelőtt 16:08
 6/35 A kérdező kommentje:

Uh 4-5-ös a te storyd nagyon rossz, nagyon sajnálom. :(

Örülök, h másnak a szex összejött, bár azt sajnálom, h nem volt jó. A jó szexnél jobb nincs is.

tegnapelőtt 16:15
 7/35 anonim ***** válasza:
Nem is egy emberrel szexeltem innen.
tegnapelőtt 16:21
 8/35 A kérdező kommentje:
Uh hetes, eleg menő vagy 😍
tegnapelőtt 16:43
 9/35 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, inkább csak önbizalom hiányos nő voltam. Rejtegettem magam, mert kétségbe voltam esve, hogy nem vagyok elég. Nem leszek elég jó. Aztán azóta sok év eltelt, sokat tanultam és kulturált társaságban olyan emberek közé kerültem, akik mellett megértettem az értékeimet. De érdekes tapasztalat volt ez is.
tegnapelőtt 16:48
 10/35 A kérdező kommentje:
Azta. De jó, h ezt felvállalod. Tökre azthittem férfi vagy. Szerintem azért pozitív valahol a történeted, mert tanultál belőle, fejlődtél
tegnapelőtt 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!