Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan, hogy akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy akivel pl itt az oldalon elkezdtetek beszélgetni, ismerkedni, találkoztatok, randiztatok, esetleg szex is lett belőle?! És ha igen milyen volt? Vagy volt olyan, hogy ismerkedtetek, de szexig még sajnos nem jutottatok?

Figyelt kérdés

*Vagy volt olyan, hogy ismerkedtetek, de szexig még sajnos nem jutottatok, pedig az egyik fél nagyon szerette volna? Van még olyan, hogy gondolsz rá, vagy vágysz rá?

Privátban is leírhatjátok a storytokat, ha szeretnétek. Kíváncsi vagyok, h lehet e jó is az itt ismerkedés, vagy ha nem, akkor miért nem?

jan. 4. 14:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Volt akivel terveztünk találkozást (szexet), de végül nem jött össze. Körülmények meg ilyenek. Sajnálom, ha a körülmények megszűnnének, mai napig vevő lennék egy személyes találkozásra. Meg amit az hoz.
jan. 4. 17:08
 12/35 batragramzadarma válasza:
Én mikor megismertem a páromat nagyon sokáig csak leveleztünk és csak a telón láttuk egymást.Adtunk egy esélyt a dolgnak,találkoztunk egész éjjel beszélgettünk a kocsiban hajnalig.Ott meg is történt a dolog pedig megbeszéltük hogy még nem kéne ráérünk vele.Megtettük és mindketten úgy éreztük hogy ennyi volt a dologban aztán vége az egésznek.Hála nem igy történt továbbra is mindketten akartuk az együttlétet csak nem úgy mnt a kocsiban hanem kulturált környezetben.Sikerült és 12 évig volt a párom.
jan. 4. 17:10
 13/35 anonim ***** válasza:

Már nem ismerkedsz?😊

jan. 4. 22:03
 14/35 anonim ***** válasza:
61%
Hosszú kapcsolatot nem akartam innen, mert szégyellem, hogy használom az oldalt :D Egy időben szexet kerestem itt, egy férfival beszélgettem egész sokat, mert akkoriban rossz passzban voltam, segített. De aztán megláttam róla egy képet... Úgy állította be magát, mint valami atom jó pasi, közben meg túlsúlyos és kopasz volt :D Aztán kiakadt hogy már nem beszélünk többet, miközben a szex esetében fontos a külső is...
jan. 4. 22:07
 15/35 anonim ***** válasza:

Én 180/85 vagyok, arányos alkattal😊

39/F

jan. 4. 22:19
 16/35 anonim ***** válasza:

Irigylem azokat,akik itt bármilyen formában kapcsolatba kerülnek! Akinek pedig még a tali és több is összejön, őket utálom a sikereik miatt!😁

51f

jan. 4. 23:38
 17/35 anonim ***** válasza:
16-os, innen már nem. Sajnos közben alakult szerelmi kapcsolatom is, de asszem soha többé nem akarom, hogy belém szeressenek. Életveszély, ha egy férfi szerelmes.
jan. 5. 00:03
 18/35 anonim ***** válasza:
13-asnak írtam a 17-est.
jan. 5. 00:04
 19/35 batragramzadarma válasza:

Próbáltam itt ismerkedni de 50+ferfiként ez meddő dolog lett itt.

Javarészt fiatalabbak vannak középkorú nő nem nagyon akad vagy ha van az nem ismerkedik itt.Tehát mindegy milyen kapcsolatra vágysz,nehéz lesz párt találnod pasiként!

jan. 5. 09:20
 20/35 anonim ***** válasza:

Pont, hogy negyvenes, ötvenes nő van itt, nem kevés.

jan. 5. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!