Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy akivel pl itt az oldalon elkezdtetek beszélgetni, ismerkedni, találkoztatok, randiztatok, esetleg szex is lett belőle?! És ha igen milyen volt? Vagy volt olyan, hogy ismerkedtetek, de szexig még sajnos nem jutottatok?
*Vagy volt olyan, hogy ismerkedtetek, de szexig még sajnos nem jutottatok, pedig az egyik fél nagyon szerette volna? Van még olyan, hogy gondolsz rá, vagy vágysz rá?
Privátban is leírhatjátok a storytokat, ha szeretnétek. Kíváncsi vagyok, h lehet e jó is az itt ismerkedés, vagy ha nem, akkor miért nem?
*20
Lehet hogy van nem tagadom de nehéz belefutni kapcsolatba.Ha ki is nézel egyet és esetleg engedi hogy privátba irj neki nem valószinű hogy válaszol de nem is szeretik a privát üzenetet inkább csak nézelődnek.
*22
Biztos igazad van nekem ilyesmi itt nem sikerült.Elkönyveletem azt hogy nem lesz párom és úgy látszik ezt be is vonzottam magamnak.Örülök ha másnak sikerül itt ismerkedni én lassan feladom.
Na én pont nem szerelmet keresek😅
13as vagyok😊
14-es. Az igen. A storydban az a szomorú, h úgy érzem a pasi nehezen fogadta az elutasítást, ami nyilvan benne van a pakliban sokszor, de en nagyon örülök, amikor van olyan pasi aki jol fogadja a visszautasitast.
Es igen. Abszolút szamit a külső nagyon is szexben.
17-es. Joeg. Szegeny. :( Azert jol vagy?
Nemtudjak elfogadni a nem-et. Es akit anno szerettel, az atvaltozik egy vad birtoklo manias emberre. Sok esetben ez igaz sajnos vmiert. Meg a ha enyem nem lehetsz, mase se legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!