Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan, hogy akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy akivel pl itt az oldalon elkezdtetek beszélgetni, ismerkedni, találkoztatok, randiztatok, esetleg szex is lett belőle?! És ha igen milyen volt? Vagy volt olyan, hogy ismerkedtetek, de szexig még sajnos nem jutottatok?

Figyelt kérdés

*Vagy volt olyan, hogy ismerkedtetek, de szexig még sajnos nem jutottatok, pedig az egyik fél nagyon szerette volna? Van még olyan, hogy gondolsz rá, vagy vágysz rá?

Privátban is leírhatjátok a storytokat, ha szeretnétek. Kíváncsi vagyok, h lehet e jó is az itt ismerkedés, vagy ha nem, akkor miért nem?

jan. 4. 14:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Beszélgettem már itt többekkel is, komoly kapcsolat keresése céljából. Három emberrel élő találkozóig is eljutottunk, de egyikből se lett semmi. Belefáradtam a dologba, meg rájöttem, hogy ez a direkt társkeresés nem nekem való, el is engedtem ezek után.

Ellenben lett azóta egy (szexmentes) lightos BDSM jellegű kapcsolatom valakivel, akivel itt ismerkedtem össze.

N

jan. 5. 17:00
 32/35 mikeXxX ***** válasza:
30# Nem mind kattant ahogy írtam van akivel barátság maradt van akivel nem passzoltunk össze de volt pár érdekes is hogy finoman fogalmazzak. 😄
jan. 5. 17:31
 33/35 Jocika37 válasza:
Lányok 90% kamu sajnos....
jan. 5. 17:32
 34/35 anonim ***** válasza:

Én sok lányt és nőt megismertem már itt, többel volt személyes találka is, némelyikkel szex vagy erotikus dolgok is.

Sajnos ezek régebben voltak, újabban már nagyon megváltoztak a felhasználók, azóta elképzelhetetlennek találom a dolgot. :(

F

jan. 5. 17:39
 35/35 anonim ***** válasza:

Nagyon bensőséges, tartalmas, jó barátságokat (is) szereztem innen nőkkel. Volt, akivel igen közel kerültünk egymáshoz lelkileg-érzelmileg, sokat segítettünk egymásnak nehéz időszakokban, pedig sosem találkoztunk, ám nem lett több, mert nem is akartuk: direkt csak lelkitársként tekintettünk egymásra.

Aztán voltak, akikkel nem lelkiség volt a fontos, hanem flörtölgetés indult, telefonon is beszélgettünk, majd úgy lett több.

Őszintén szólva én itt csak alkalmi kapcsolatokat keresek, nem társkeresés a célom.

jan. 5. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!