Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen spontán okkal írnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen spontán okkal írnátok rá egy férfira vagy férfiként miket nem tartanátok gáznak?

Figyelt kérdés

A történet a következő. A szüleim baráti körében van egy pár és nekik van egy fiuk. Én soha nem találkoztam élőben ezzel a fiúval, de tudom, hogy ki ő, mert beszélgetésben hallottam már róla, képet is láttam róla, stb.

Ma feldobta az insta, ismerős ajánlásban és bekövettem, ő visszakövetett. Igazából nem tudom, hogy ő tudja-e, hogy én ki vagyok. Barátnője nincsen, ez tuti. Nekem már régebben is, amit hallottam és láttam róla szimpatikus volt ez a fiú, de ennyi. Viszont most eszembe jutott, hogy rá írhatnék, hátha megismernénk jobban egymást.

Viszont tanácstalan vagyok, hogy mit írjak lányként, mert soha nem írtam én rá egy fiúra elsőként.

Valami tanácsok vagy konkrét ötletek, hogy mivel lehetne ráírni??

Illetve férfiak, ti, hogyan fogadnátok ezt, vagy milyen ehhez hasonló üzenetet nem éreznétek gáznak?

tegnap 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Nem írnék a helyedben semmit mert egyértelműen nem tetszel neki. Az első lépést megtetted: bejelölted, neki kellett volna írnia neked valamit ha bejöttél volna számára. Fölöslegesen kellettnéd magad neki kérdező...
tegnap 15:59
 2/6 anonim válasza:
100%

1.-el nem értek egyet. Miért lenne egy be és vissza jelölés bárkinek is ismerkedési szándék, pláne érzelmi/szexuális vonatkozásban?

Én simán megkérdezném tőle, hogy ha már XY gyereke vagy, hogy nem találkoztunk még személyesen?

tegnap 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem se kell ezen görcsölni mint az 1-es. Főleg ha bejelölted, írj is neki valamit, nem tudom mosógép eladó vagy bármit.

Pl: Szia, én a szüleid barátainak a lánya vagyok, bocs hogy csak így bejelöltelek, ezt meg ezt hallottam hogy te is ide meg ide jársz, hobbizol, (valami ami alapján szimpatikus volt neked) És kérdezz valamit arról ami felkeltette a szimpátiádat.

tegnap 17:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Hasonlóra gondoltam én is, de nem akarom, hülyének se tettetni magam.

Én arra gondoltam, hogy megkérdezem, hogy "honnan lehet ilyen ismerős nekem ő?", de az a baj, hogy nem egy hétköznapi a vezetéknév, szóval könnyen össze kéne raknom, hogy ki fia-borja ő.

De mondjátok, ha én látom rosszul.

tegnap 17:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ezek jó ötletek. Kitalálok valamit és talán összeszedem a bátorságom.

tegnap 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Írd le neki ezeket amiket gondolsz és már el is indult a diskurzus.
tegnap 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!