Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz jel ha a srac neha "spontan"?
Ezt én is utálom, én le is mondom az ilyeneket olyankor a másik keres megoldásokat.
Nálam pl az van ha előre tudom hogy bulizni megyek már előre készulok, veszekk hajfestéket pl, vagy strasszokat, hajmosás körmök, meg eleve reggeltől már izgalommal telik a napom hogy de jó lesz este.
De ha nem készülök rá, nincs izgalom nekem este 8 kor már hiába nyögik be, maradok a kis "mamuszomban", ilyenkor nyavikolok hogy de még hajat is kéne mosni nem tudom mit vennék fel én nem megyek.
Ilyenkor rendszerint a pasik ledominalnak. Eljönnek kocsival kérés nélkul, annak ellenére is hogy nemet mondtam, kedvem sincs, elvisznek hozzájuk hogy ott mossak hajat addig is legyünk együtt, meg nem kell menni aludni is jó, de legyek vele.
Ez a pasik 1-2%-a, a 98%-ot simán leoltom hogy nem, meg is értik.
Valahol nem is véletlen gogy mindog domináns pasijaim vannak, még egy randira is nehezem veszem magam rá sokszor, már itt is kihullanak sokan akikben nincs hajtás vagy "tűz".
Röviden: én simán lazán mondom le az ilyen utolsó pillanatos meghívásokat. Mivel kedvem sincs így! Utálom az ilyet.
Nem tudom, ezzel mi a problema. A haveros logas egy elore megbeszelt program volt, azt nyilvan nem mondja le, de ha mar ugy alakult, hogy nem lesz, akkor szivesen talalkozna veled.
Egyebkent en is utalom, de maximum amiatt, mert nem biztos, hogy mindig utrakesz allapotban vagyok epp 10 percen belul. De jok neha a spontan programok is, csak hagyjunk idot rendesen elkeszulni. :D
Viszont ha mindig csak igy radirkal random, es soha nem terveztek elore programot, ugy mas, akkor ertheto, amit irsz.
Eleve miert rakja külön a haveroktol? Engem minden pasi visz a haverjaihoz is bandázni is.
De hátra még egy barátom se sorolt. Inkább haverok elé.
Olyanok sorolnak hátra akik le se sz.rnak.
Már itt fura az egész.
Ha nincs buli akkor megdug teged
... ne kepzelj bele tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!