Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, randiznátok egy humoros alfahímmel, aki spontán szórja a jobbnál jobb poénokat?
Figyelt kérdés
Mondjuk elmentek vele randira, és mikor találkoztok és meglát titeket, az alfahím kacsint, és lazán benyögi:
- Helló, bébi, te vagy az én zsánerem,
Ha rád nézek, merev is a bránerem!
Aztán átölel, ad egy puszit, és a fületekbe súgja:
- Hé, szexike, van még ilyen poén ott, ahonnan ez jött!
2023. máj. 13. 12:44
1/10 anonim válasza:
Csak ha nettó 500-at keres és erős az állkapcsa, minimum 185 cm magas és jól áll a sex marketen meg nem jut eszembe milyen őrültségeket szoktatok még írni, ti incelek.
2/10 A kérdező kommentje:
"Brühühü, megmondalak anyukámnak, mert sohase leszek olyan menő és szellemes, mint te!"
2023. máj. 13. 12:50
3/10 anonim válasza:
Szerintem itt az 1. válaszoló az igazán humoros :)
Jó volt 1-es!
4/10 anonim válasza:
Hm. Ez egy rejtett poén lenne? Mert én nem találom...
5/10 anonim válasza:
Kizárt dolog, pláne, ha inceleket vesz pártfogásba.
6/10 anonim válasza:
Rejtett tehetség.
Jó mélyre van elrejtve.
Mindenesetre aki a találkozás utáni első mondatában az álló fszáról beszél, az valszeg nem jut el a negyedik mondatig a randin.
7/10 anonim válasza:
Ilyen gyökérrel aki csak hiszi humorosnak, megát, de egy bunkó paraszt? Ha jól néz ki sem.
8/10 Sunshinedoll válasza:
Szóval egy bohóccal? Nem. :D
9/10 anonim válasza:
Már nem azért,de én ezt nem tartom viccesnek.Ha első randin ilyet nyögne oda nekem tuti elgondolkodnék,hogy normális e.
10/10 anonim válasza:
Ha a kommentben leírt számít "jobbnál jobb" poénnak, akkor nem. Ez még a Móricka vicclap szintjét sem éri el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!