Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, randiznátok egy humoros alfahímmel, aki spontán szórja a jobbnál jobb poénokat?

Figyelt kérdés

Mondjuk elmentek vele randira, és mikor találkoztok és meglát titeket, az alfahím kacsint, és lazán benyögi:

- Helló, bébi, te vagy az én zsánerem,

Ha rád nézek, merev is a bránerem!

Aztán átölel, ad egy puszit, és a fületekbe súgja:

- Hé, szexike, van még ilyen poén ott, ahonnan ez jött!

2023. máj. 13. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Csak ha nettó 500-at keres és erős az állkapcsa, minimum 185 cm magas és jól áll a sex marketen meg nem jut eszembe milyen őrültségeket szoktatok még írni, ti incelek.
2023. máj. 13. 12:50
 2/10 A kérdező kommentje:
"Brühühü, megmondalak anyukámnak, mert sohase leszek olyan menő és szellemes, mint te!"
2023. máj. 13. 12:50
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem itt az 1. válaszoló az igazán humoros :)

Jó volt 1-es!

2023. máj. 13. 13:03
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Hm. Ez egy rejtett poén lenne? Mert én nem találom...
2023. máj. 13. 13:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog, pláne, ha inceleket vesz pártfogásba.
2023. máj. 13. 14:52
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Rejtett tehetség.

Jó mélyre van elrejtve.

Mindenesetre aki a találkozás utáni első mondatában az álló fszáról beszél, az valszeg nem jut el a negyedik mondatig a randin.

2023. máj. 13. 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen gyökérrel aki csak hiszi humorosnak, megát, de egy bunkó paraszt? Ha jól néz ki sem.
2023. máj. 13. 15:20
 8/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Szóval egy bohóccal? Nem. :D
2023. máj. 13. 17:07
 9/10 anonim ***** válasza:
94%
Már nem azért,de én ezt nem tartom viccesnek.Ha első randin ilyet nyögne oda nekem tuti elgondolkodnék,hogy normális e.
2023. máj. 13. 23:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kommentben leírt számít "jobbnál jobb" poénnak, akkor nem. Ez még a Móricka vicclap szintjét sem éri el.
2023. máj. 15. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!