Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellenek a rendes lányok?
Csatlakozom az előttem szólókhoz. 17 éves srác vagyok és körülöttem csak azok a bizonyos "nem rendes" lányok vannak, nekem meg ilyenek nem kellenek, mert csak kihasználnának. Szeretnék én is olyan lány társaságában lenni, aki intellektuális, vannak belső értékei és nem az a bulizós típus (én sem vagyok az). Sokszor szeretek egyedül lenni, de azért az sem annyira jó dolog egy idő után. Az ember nem hiába társas lény:) Én igazából sportos alkatnak nevezhetem magam, szeretek futni, bringázni, és sokat lenni a szabadban, ha az időm és energiám engedi ezt. Sok könyvet olvasok, és a legjobb barátommal szórakozok el szabadidőmben.
Nehéz ilyen lányt találni, mint ahogy fiút is. De hát a remény hal meg utoljára:D És én hiszem, hogy lesz valaki, akinek tényleg mondhatom azt, hogy szeretem és ő is viszonozza majd ezt az érzést.:)
már egy éve:) hm...én csak most bukkantam ide:)
Kedves kérdező, át tudom élni a helyzeted, és hidd el nem vagy ezzel egyedül. Jómagam sem voltam soha bulizós, és igen, nehezebb barátokat is szerezni, de legfőképp ismerkedni. Jelenleg annyival rosszabb a helyzet, nincs már olyan társaságom akivel kimozdulhatnék, hülyülhetnék"...stb
Egészen bezárkóztam már lassan a kis világomba, ami tény le tudja hangolni az embert.
Pedig én is éneklek, futok, dolgozom, zenélek,...
Van egy unokatestvérem akivel olyan a viszonyom, és hiába megyek el vele buliba, nem érzem ott azokkal az emberekkel (az ő társasága) igazán jól magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!