Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendes fiúk mitől rendes fiúk és miért nem kellenek a nőknek?
én csak azzt tudom elmondani, sztem milyen egy rendesfiú: nem cigizik, nem iszik, nem bulizik... nem csalja a barátnőjét, nem beszél csúnyán, azt teszi, ami a szüleinek is tetszik. Túl sokat lelkizik, érzékeny, és ki is mutatja. a szexben lassú, túlságosan, szinte fárasztóan törődik a másik igényeivel, a sajátját elhanyagolja...akármikor felhívod, ugrik, mindig ráér...
v.ki kimondottan az ilyen srácokat kedveli. sok csaj viszont hamar megunja őket, mert ezek mellett a tulajdosnágok mellett nem sok izgalom van 1 kapcsolatban.
én nkább járnék rosszfiúval, aki mellett soha nem tudom lesz-e holnap, mint 1 teljesen kiszámítható pasassal, akit még saját magamnál is jobban ismerek.
20/L
Rendes vagyok. Ilyen lettem, nem tudom, hogy mi minden okozta, ez bonyolult. Nem kis részben a döntéseim által váltam ilyenné.
Sosem volt gondom a lányokkal.
23F
Előző volnék... Tényleg, mi a rendes neked? Iszom, dohányzom... Nem leszek ettől rossz. Van saját véleményem. Nem szeretek hazudni, teszek azért, hogy jobb legyek (egyetem..), próbálok figyelni másokra, és nem szeretek konfliktusokat generálni.
Elég egy szép mosoly, és egy nagy adag önbizalom, hogy a lányokkal kezdj.
Szerintem meg a méretet nézik, ennyi.
Hogy milyen vagy valójában senkit nem érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!