Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A rendes srácok miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rendes srácok miért nem kellenek a lányoknak?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert akkor nem lennének ezen az oldalon "Miért hagyott el? , Vissza szerezhetem?, Hiányzik,mit tegyek?" kérdések... :D
2011. júl. 29. 19:39
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Hihetetlen mennyi hasonló kérdés volt már. Én mindig megértően válaszoltam, elmondtam a véleményem, mint: ez nagyon nagy általánosítás! Unokatesóm tizenhet,nem iszik, nem bulizik,tisztelettudó, csendes, segítőkész stbstb. az egyik legrendesebb srác akit ismerek! tizennyolc éves barátnője van, és szép lány, aranyos és okos.

Könyörgöm! Legyetek már kicsit tökösek! Sosem az a probléma ha valaki rendes!

2011. júl. 29. 19:43
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem az a gond, ha rendes vagy, hanem ha unalmas. Nagy különbség.
2011. júl. 29. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Az elsőnek üzenem hogy egyet kihagyott a "Hogy felejthetem el..." kérdéseket
2011. júl. 29. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem gond, ha rendes, de legyen valami bátorsága is.
2011. júl. 29. 19:47
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

ez annyira hülyeség, és annyira elegem van ezekből a kérdésekből, meg azokból, hogy 'eltűntek a kedves, rendes lányok'. illetve azokból a válaszokból, hogy azért, mert a lányoknak bunkó, pénzes pasi kell. ez mind általánosítás és hülyeség.

99% h nem azért nincs barátnőd, mert rendes, kedves srác vagy. nem ez az oka, csak jó erre fogni.

2011. júl. 29. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Evolúciópszichológia:az alfahímmel kell közösülni,a papuccsal meg felneveltetni a jó génállományú utódot.

Amúgy én totál nem bírom a káromkodós,gyúrós,discos,cigizős,ivós keménylegényeket,és ezzel nem vagyok egyedül!

Általában a rendes lányok(néha a nem rendesek is)a jófiúkat szeretik,csak ők meg ne legyenek beszariak és uncsik.

2011. júl. 29. 20:17
 8/10 A kérdező kommentje:

ma 20:17

gyááááááááááááá

2011. júl. 29. 20:19
 9/10 anonim ***** válasza:
2011. júl. 29. 21:01
 10/10 anonim ***** válasza:

És a rendes lányok miért nem kellenek a pasiknak? Vagy ez nincs így fordítva?

Amúgy elég LoL ez a rendes e vagy rendetlen téma.

2011. júl. 30. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!