Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichológusok is bizonyították, hogy a lányoknak a rosszfiúk kellenek. Érdekel?
Részletek:
"A nők előnyben részesítik a megbízhatatlan, léhűtő, egoista, hűtlen férfiakat.
A nőknek bejönnek ezek a tulajdonságok, olyannyira, hogy képesek lennének szülni is az ilyen a férfiaknak, holott köztudott, ők nem képesek megmaradni egy párkapcsolatban."
"Szó sincs arról, hogy a nők az udvariatlanságot s a durvaságot részesítik előnyben. Amerikai kutatások szerint, minden a szexualitáshoz vezethető vissza. A ”rosszfiúknak” általában erős a szexuális kisugárzásuk, ezzel szinte azonnal felébresztik a nőkben az erotikus vágyakat. Igazi kihívás ez minden nő számára. Megszerzésük nem könnyű feladat, megtartásuk szinte lehetetlen. Ha sikerül a hódítás, a nő önbizalmát jelentősen növeli. – Nyilatkozta Rusz Edit szexuálpszichológus."
"Ezzel ellenben a ”jófiúk” elrejtik a ”tisztességtelen” szándékot, helyette barátságosak, kedvesek, romantikusak. Éppen ezért kapják ők legtöbbször a kegyetlen választ: „Maradjunk csak barátok!”"
Valahogy tényleg igaz:S
Bár én a kedves,udvarias pasikat is nagyon szeretem.
"Megszerzésük nem könnyű feladat"
ezen jót nevettem
Ez egyben igazis, meg nem is. vagyis... ááá belebonyolódtam XD
lényegében 80%-ban igaz szerintem.
Én mindkettőt szeretem.A rosszfiúkat is meg ajófiúakat:D
De komolyan ezt én sem értem miért mindig a rosszfiúk kellenek:/ Jó levan írva ide, de egy jófiúnak is lehet erotikus kisugárzása, vagy épp határozott is lehet ha van kellőképp önbizalma:):D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!