Vannak itt pszichológusok/pszichológus hallgatók? (akik szeretnek karitatívkodni)?
Én pszichológus hallgató vagyok...
3. éves
lökd a rizsát, mi kell?
a gyk-nál nem kell jobb pszichomókus.
itt majd jól megaszondják neked, ha leírod, mi a kínod.
Az első vagyok. Nem értem a kérdésedet. Provokálni akarsz?
Ennyi erővel az orvosokat, az ügyvédeket, a jogászokat és mindenkit aki jól (jobban) keres lehetne támadni.
Én azért mentem pszichológiára, mert érdekelnek az emberek, mert érdekelnek az emberek közti viszonyok...ezenkívül szeretnék segíteni azoknak a gyerekeknek akiknek nehéz életük van...szeretnék segíteni az írás és olvasászavaros gyerekeknek, felnőtteknek. (Nem érdekel a pszichológia hókusz-pókusz része)...
Amúgy rengeteg munkába időbe és erőfeszítésbe kerül pszichológussá válni...nem csak az alapképzés, de az utána levő rengeteg elvégzendő kurzus...
A pszichológus csak annak segít aki segítséget kér...
Nem kötelező pszichológushoz menni, ha magad is megtudod oldani a problémádat...
KEdves első, ne haragudj, nem provokálni akartalak!!!
Egyébként zárójelben én is megjegyeztem, hogy a belefektetett energia valóban rengeteg, és jogos, hogy olyan sok pénzt kérnek egy-egy kezelésért!
Én tökéletesen egyetértek, és becsülöm azt aki tényleg segíteni szeretne! (De sok olyanról hallok, hogy elment xy pszichológushoz, és le sem nézték...)
Csak sajnos azok vannak sokszor a legrosszabb helyzetben, akiknek nincs pénzük a kezelésre... :S Velük mi lesz?
(Állambácsi ugye nem szereti a pénzt kiadni, inkább bezsebelni)
Igazad van. Mondjuk ne hidd azt, hogy én kezdő pszichológusként hűdemennyi pénzt összeszedek...
(Azt meg el sem mondom, hogy vannak olyan kurzusok, ebből most egyre járok, amiből 4-5 euró egy(!) óra és 180 órások...számolj utána az mennyi pénz, egy kezdőnek kb. három havi pénzze...nem beszélve arról, hogy nem egy hanem 4-5 ilyen kurzust kell elvégezned, hogy legyél valaki) Ezek a kurzusok nem csak drágák hanem hosszú időtartamúak is, egyszerre általában egyet-kettőt járhatsz. (olyan másfél, 2 év egy kurzus)...
Szóval negyven éves korom előtt semmiképp sem számíthatok jó állásra, karrierre...
És akkor számítsuk még be a gyerekvállalást is...
(Egyébként én ingyen is szívesen foglalkozom gyerekekkel, persze csak azokkal a dolgokkal amihez értek. Komolyabb dolgokhoz még fejlődnöm kell)
A szakembert pedig meg kell választani. Nekem rengeteg olyan évfolyamtársam, csoporttársam van, akiről nem tudom mit keres ott, de hogy nem engedném a szakmába, az biztos...Sajnos ilyen is van...:(
a misztikus dolgok, mindent visszavezetni, megmagyarázni a gyerekkorral, szülők viselkedésével (persze vannak dolgok, de messze nem minden), ezoteria...
A hipnózisról még nem tudok olyan sokat, arról nem beszélek se ellene, sem mellette:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!