Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pszichológusok is bizonyítottá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichológusok is bizonyították, hogy a lányoknak a rosszfiúk kellenek. Érdekel?

Figyelt kérdés

[link]

Részletek:

"A nők előnyben részesítik a megbízhatatlan, léhűtő, egoista, hűtlen férfiakat.

A nőknek bejönnek ezek a tulajdonságok, olyannyira, hogy képesek lennének szülni is az ilyen a férfiaknak, holott köztudott, ők nem képesek megmaradni egy párkapcsolatban."

"Szó sincs arról, hogy a nők az udvariatlanságot s a durvaságot részesítik előnyben. Amerikai kutatások szerint, minden a szexualitáshoz vezethető vissza. A ”rosszfiúknak” általában erős a szexuális kisugárzásuk, ezzel szinte azonnal felébresztik a nőkben az erotikus vágyakat. Igazi kihívás ez minden nő számára. Megszerzésük nem könnyű feladat, megtartásuk szinte lehetetlen. Ha sikerül a hódítás, a nő önbizalmát jelentősen növeli. – Nyilatkozta Rusz Edit szexuálpszichológus."

"Ezzel ellenben a ”jófiúk” elrejtik a ”tisztességtelen” szándékot, helyette barátságosak, kedvesek, romantikusak. Éppen ezért kapják ők legtöbbször a kegyetlen választ: „Maradjunk csak barátok!”"

2010. júl. 9. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Basszus akkor én áshatom el magamat... Ez van, azért reménykedem még hátha van olyan nő akinek nem ez kell.
2010. júl. 9. 21:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Kevés, azoknak is nagy részük foglalt:)
2010. júl. 9. 21:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Én nem értek egyet ezzel! Engem abszolút nem vonzzanak a rossz fiúk és még soha nem éreztem azt,hogy szüksége lenne az egómnak arra,hogy meghódítsak egy ilyet. Nem az egóm irányít és nem is a szexualitás,hanem a saját jól felfogott érdekem.

18/L

2010. júl. 9. 21:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Sajnos kevesen gondolkoznak így, büszke is lehetsz magadra.
2010. júl. 9. 21:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

1.

"Kutatások bizonyítják, hogy minden nő biztonságra vágyik, olyan férfira, akire támaszkodhat"

2.

"A nők előnyben részesítik a megbízhatatlan, léhűtő, egoista, hűtlen férfiakat.

A nőknek bejönnek ezek a tulajdonságok, olyannyira, hogy képesek lennének szülni is az ilyen a férfiaknak, holott köztudott, ők nem képesek megmaradni egy párkapcsolatban."

Értem én. Tehát egy férfi aki biztonságot nyújt és lehet rá támaszkodni, az: megbízhatatlan, léhűtő, egoista, hűtlen...

Á mégsem értem, megyek inkább aludni, késő van már ehhez.

2010. júl. 10. 03:50
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ez nagyon nagy:D Ha 10x elolvastam volna se tűnik fel. Kééész
2010. júl. 10. 12:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez nagyon le van sarkítva és kicsit nem is pontos... de itt lusta vagyok leírni, amit gondolok, mert úgysem tudom itt kivel megvitatni... legfeljebb valaki rányögi, hogy "há ja"
2010. júl. 10. 20:22
 18/19 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem igaz, nekem nem jönnek be az ijen egoista öntelt , megbízhatatlan srácok...
2010. dec. 2. 11:10
 19/19 anonim ***** válasza:
akkor ezek szerint én nem vagyok nő, mert nekem nem kell rosszfiú :)
2015. szept. 29. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!