Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet a baj velem? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem? A férfiak tényleg ennyire félnek az okos, tudásszomjas lányoktól? 23 éves szűzlány vagyok de még sosem jártam senkivel!

Figyelt kérdés

Csúnya sem vagyok, szép arányos testem van, bár kissé molett, a személyiségem is szórakoztató és kiegyensúlyozott, bár kissé vadóc!

A korombeli srácok mégsem vesznek észre mint potenciális társat, vagy ha igen, csak a szexre kellenék! Haverilag elvagyunk meg minden, de a normális pasik nem nyitnak felém...

Az idősebb korosztályt viszont láthatóan feltüzelem, de nekem a 20-30 éves korkülönbség nagyon nem jön be...

2009. jan. 14. 16:59
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

A reklamáló "kérésére" azok a csúnya hangvételű levelek:

Részemről semmi szégyenlnivaló nincs bennük, de halkan megjegyzem, sokat elárul valakiről az a mód, ahogy más emberek problémáihoz hozzááll....

írta:

Hál Istennek egészséges az önkritikám, ismerem a hibáimat(jó nagyok)

és az értékeimet is(abból is van egypár)!

Tudom, ezt a MAGADFAJTÁK nehezen értik, ha megértik egyáltalán...Az én

problémám sajna valós, ezért kérek random ötleteket itt a neten, de

nem ilyenektől mint te!

Közhelyekkel dobálózni meg minden rosszindulatú lúzer tud!

Ha máskor valamihez hozzá akarsz szólni, nagy levegő, és próbálj

kifacsarni magadból egy kis jóindulatot!

Talán akkor nem maradsz elveszett ember

szép napot :D

Ezt az üzenetet a gyakorikerdesek.hu oldalon keresztül küldte neked az

e-mail feladója.

Nah most hirtelen komolyan nagyon megijedtem (:

Ezzel, hogy most itt tök fölöslegesen irkálsz, szintén bebizonyítottad, amit az oldalon mondtam. Megsérti valaki a hiúságod, és egyből hisztizel, értelmetlen jelzőkkel dobálózol és nem mellesleg magadból indulsz ki.

Azt gondoltad, hogy majd mindenki elkezd itt isteníteni, meg azt hajtogatni, hogy nem te vagy a hibás? Ha egy ilyen oldalra kiírsz egy kérdést, vállalnod kell, hogy nem fog mindenki jó pofát vágni hozzá. Érted? Nem? Mindegy...

Arra még nem gondoltál, hogy talán van alapja annak, hogy nincs barátod? És hogy nincs azok között, amiket itt feltételezel. Én se járok kisegítőbe, én se vagyok bányarém, van kezem, lábam mindenem. És van barátom, nem úgy, mint EGYESEKNEK. Nah? Iszonyat gyerekes a felfogásod..

Borzasztó az önértékelésed. És légyszives legközelebb ha írsz, szedd be előtte azokat a kis bogyókat. Köszönet.

.....szóval ilyesmi, a negatív komment is komment, bár a rosszindulatra harpós vagyok...persze ez magánvélemény!

Naná hogy nem a világot akarom hozzám igazítani! Ezért igyexem tisztában lenni a hibáimmal, amiken változtatnom kell! Maga a kérdés is erről szól! :)

2009. jan. 18. 08:30
 22/24 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat, tényleg segít más oldalról megközelíteni a dolgokat!!

-> gondolkoztál azon, hogy mi az ami benned igazán nőies? (olyan tulajdonság, ami vonzó lehet a férfiak számára (az okosságon kívül)): ...hát végülis a külsőm sok férfi számára vonzó, de van némi súlyfeleslegem, és néha elfog a kétség a pozitív visszajelzések ellenére is...:/

--> mit tudsz nyújtani egy férfinak /barátnak?: Mindet! A legjobb barátja lennék, aki a szeretője is egyben...(szűz nem egyenlő a tájékozatlannal... :D)Testi-lelki támasz és cinkostárs!

--> milyen női szerepmintákat láttál eddig életedben? ők sikeresek a férfiaknál? : Szüleim és mindkét ági nagyszüleim kifejezetten atraktív emberek (voltak), eléggé népszerűnek számítottak az ellenkező neműeknél... ilyen genetikával nem is értem hogy tarthatok itt...:(

Hát igen, az önállóan boldogulni tudó határozott nő anyai vonás...sőt nagyanyai....!

De őket körbezsongták a férfiak! Bár párkapcsolat szempontjából tényleg a "papucs" vált be!

Az a baj hogy a z ilyen tipusú srácokkal nem tudok mit kezdeni....szeretek vezetni,de nem tudok, ezért keresem azt, aki engem vezet! Nagyon nehéz találni!!

--> a barátnőid sikeresek a férfianál? ha igen, miért? ha nem, miért? : ...ez egy jó kérdés! Talán mert ők fel mernek kínálkozni(a szó nem rossz értelmében)egy pasinak, míg én maradibb vagyok és azt szeretném, hogy a pasi lépjen oda...manapság megszokott hogy egy lány kezdeményez, a férfiak meg valahogy elkényelmesedtek!

Domináns alkat vagyok, de azért annyira nem...!

Hijján vagyok a női taktikának, hogy egy pasi agyába ültessem a gondolatot"-Gyere és hódíts meg!", mert magától olyan keveseknek jut eszébe hogy lehetne így is!

A baj amúgy az, hogy én pont olyan férfiaknál vagyok általában sikeres, akik nem "partneranyag", tehát haverságon túl semmit nem érzek irántuk!

--> nem vagy túl domináns?: Kicsit! Igyekszem alkalmazkodni, és teret hagyni egy férfi érvényesülésének, de ....hát igen, ott az a de!

lényeg az hogy dolgozom rajta

--> sportolsz valamit legalább hetente 1-2x? Sokat sétálok és bicajozom, röplabda és kosárlabda(inkább nyáron)...nem vagyok igazi sportember

--> nőiesen öltözködsz? is-is!Aranyközépút! Hordok magassarkút farmerhez, praktikus de szép cuccokat!Néha bevállalom a miniszoknyát, illetve a mélyebben dekoltált nőcis felsőket, de zavar amikor a szemeim hegyett a melleimet nézik beszéd közben...:/

Ezek jók voltak, átforgatom még őket néhányszor!! Köszi :D

2009. jan. 18. 09:32
 23/24 A kérdező kommentje:

Mi lehet a baj velem? A férfiak tényleg ennyire félnek az okos, tudásszomjas lányoktól? 23 éves szűzlány vagyok de még sosem jártam senkivel!

--> és mi volt a középiskola alatt?: semmi jó, szerelmes lúzer voltam, aki végigdepizte az éveket és várta a szőke herceget...:P

A korombeli srácok mégsem vesznek észre mint potenciális társat, vagy ha igen, csak a szexre kellenék!

--> az miért baj?: nincs érzelem, nincs szex! Csakazért hogy ne legyek szűz, nem akarok egy futó kalandot!

Nem oldana meg semmit! Attól még egyedül lennék, alkalmi játékszere valakinek, akit nem is érdeklek igazán! Akkor már annak akarom elsőként adni magam (ha már eddig vártam), akit szeretek... csak jutnék már el odáig!

Az ilyen hozzáállás szerintem ostoba, és nélkülöz minden toleranciát a másik személyisége iránt!

--> megértem, hogy megbánt, de ha túl önérzetes vagy vagy mindenen felhúzod magad az nem jó.

próbálj néha tudatosan nem-reaktív lenni...: Annyira igazad van!!:) De a multban olyan sokan próbáltak így-úgy megbántani, hogy szeretem leckéztetni őket!Hátha tanulnak belőle, és a következő "magamfajtának" nem esnek neki a maguk világfájdalmával!

...a partizáson kívül más dolgok is érdekelnek! Az ő élete meg például az autója tuningolásáról és a haverokról szól, és nem igazán ért engem!(megjegyzem, szeretem a tuningos autókat :P)

--> keress másik társaságot, ahol az érdeklődési kör vagy az emberek habitusa egybevág a tiéddel. kötve hiszem, hogy pl. egy művész vagy értelmiségi társaságban az autótuningolás lenne a fő téma:

Ez csak egy példa volt ugyan, de a probléma fennáll!

És már keresgélek más társaságokban...

Igyexem visszafogni magam, hogy ne érezze ez miatt kínosan magát,

--> ha nem fogod magad vissza, akkor kínosan érzik magukat a társaságodban az emberek?? : Előfordult! Van aki nem tud hova tenni az energikusságom miatt! :3

mire a beszélgetés ellaposodik, minden téma nélkül vergődünk egymás társaságában!

--> talán csinláljatok valamit közösen, akkor automatikusan lenne téma: ez jó ötlet! :)

2009. jan. 18. 10:02
 24/24 anonim ***** válasza:
Szia! Azóta mi a helyzet?
2013. okt. 9. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!