Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet a baj velem? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem? A férfiak tényleg ennyire félnek az okos, tudásszomjas lányoktól? 23 éves szűzlány vagyok de még sosem jártam senkivel!

Figyelt kérdés

Csúnya sem vagyok, szép arányos testem van, bár kissé molett, a személyiségem is szórakoztató és kiegyensúlyozott, bár kissé vadóc!

A korombeli srácok mégsem vesznek észre mint potenciális társat, vagy ha igen, csak a szexre kellenék! Haverilag elvagyunk meg minden, de a normális pasik nem nyitnak felém...

Az idősebb korosztályt viszont láthatóan feltüzelem, de nekem a 20-30 éves korkülönbség nagyon nem jön be...

2009. jan. 14. 16:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Így van!

Ha egy lány okosabb lenne nálam nem gond(nem ijeszt el). Úgyhogy ez az ok marhaság.

2009. jan. 14. 20:04
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom felfogni: szóval az, aki önismeretes, az beképzelt?

Az ilyen hozzáállás szerintem ostoba, és nélkülöz minden toleranciát a másik személyisége iránt!

Bele sem merek gondolni, hogy mi lenne ha mondjuk fél lábam lenne, akkor milyen "megállapításra" jutnának az ilyen emberek...

Ja igen , tanulj a szavakból olvasni, és ne magadból indukj ki! szép napot :D

2009. jan. 14. 20:39
 13/24 anonim ***** válasza:
37%

Ezzel a válasszal eléggé jól körvonalaztad a személyiségedet.

Egy lányt aki ilyen módon reagál egy magánvéleményre (tudod, ez az amihez MINDENKINEK joga van) nem csupán a srácok, de minen normális ember elkerül.

2009. jan. 15. 03:25
 14/24 A kérdező kommentje:

Magánvéleményre magánvéleménnyel válaszolok, mert én is beletartozom a MINDENKIBE, akinek ehhez joga van!:)

És lécci ne próbálkozz jellemrajzot írni rólam két mondat alapján... Mert a te írásod téged is jellemez ám!;)

Ha valami hasznossal tudsz segíteni, azt sokkal szívesebben fofadom, hidd el!

2009. jan. 15. 09:52
 15/24 A kérdező kommentje:

Látom, nem mindenkinek világos a szitu!

Leírom hogy az is értse, akinek nyitva a szeme de csukva a szive ;P :

Megismerek egy srácot, tetszik, ő is csíp engem, mert ránézésre bejövünk egymásnak!

Aztán mikor beszélgetünk, a srácot elkezdi feszélyezni, hogy annyi mindent szeretek csinálni, és a partizáson kívül más dolgok is érdekelnek! Az ő élete meg például az autója tuningolásáról és a haverokról szól, és nem igazán ért engem!(megjegyzem, szeretem a tuningos autókat :P)

Igyexem visszafogni magam, hogy ne érezze ez miatt kínosan magát, mire a beszélgetés ellaposodik, minden téma nélkül vergődünk egymás társaságában!

És hiába tetszik, ha nem találjuk a közös hangot...a szex meg nekem így nem megy...:(

A normál életben a lányok egymást golyózzák ki a jobb pasik mellől, és mivel én a "lenyúlós" játékban nem vagyok(nem is akarok) jó, lézengek!

És ez megtörténik újra és újra....

Ha látott már valaki amerikai randizós vígjátékot, na nekem momentán pont olyan idegesítő alakokba sikerál belefutnom! Nem szeretek bunkó lenni az emberekkel (nem vagyok szent, előfordul...), de néhány baráti szó után levakarhatatlan ürgéktől kiver a víz! Feljogosítva érzik magukat, hogy bizalmaskodjanak, fogdossanak... a humoromnak hála még nem folyt vér :P!

Azon ritka normális srácok, akik meg próbálkoznak mert tetszek nekik, én szúrom el, mert a jelzéseiket nem értem tisztán, és addig bizonytalankodom, amíg az exbarátnője az ágyába nem csábítja és terhes lesz tőle.......

2009. jan. 15. 13:10
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

nekem randikon az a "taktikám" hogy beszéltetem őket. én leginkább kérdezgetni szoktam, mert mindenki magáról szeret a legjobban beszélni, és ha a srác sokat beszélhet magáról neked, akkor garantáltan az lesz rólad a benyomása, hogy milyen jó fej vagy :))). a másik az hogy nekünk, lányoknak is bókolni és dicsérni kell a srácokat. a "milyen jól áll neked ez a felső" vagy "látszik rajtad, hogy sportolsz" mondattól kellemesen meglepődnek és tuti, hogy egyből ők is kedveskedni akarnak. és ha egy kicsit kacérkodsz is és lazán flörtölgetsz, akkor elég nagy esélyeid vannak.

ezeket tapasztalatból mondom :D

2009. jan. 16. 21:42
 17/24 anonim ***** válasza:

"Aztán mikor beszélgetünk, a srácot elkezdi feszélyezni, hogy annyi mindent szeretek csinálni, és a partizáson kívül más dolgok is érdekelnek!"

Kérdés, hogy ez valóban így van, vagy csak Te érzed így.

Lehet, hogy az előzőnek van igaza, és tényleg az lehet a gond, hogy túl sokat szeretsz beszélni, a másik pedig leginkább hallgat.

2009. jan. 16. 21:49
 18/24 anonim ***** válasza:

"Nem szeretek bunkó lenni az emberekkel"

Gondolkodtál mielőtt ezt leírtad? :D Ember áááhh..

Most szivesen bemásolnám azt a 2 szép levelet, amit nekem küldtél, de nem vagyok akkora paraszt, mint EGYESEK.

Válaszolni nem fogok nyugi. Nem érsz annyit, hogy ennél több szót vesztegessek rád.

Egy hülye kis csitri vagy..

2009. jan. 17. 13:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint lehet, hogy egy gyengébb, "papucsjellem" volna az ideális...
2009. jan. 17. 17:57
 20/24 anonim válasza:
100%

A téma elég komplex. Néhány ötlet...

--> gondolkoztál azon, hogy mi az ami benned igazán nőies? (olyan tulajdonság, ami vonzó lehet a férfiak számára (az okosságon kívül))

--> mit tudsz nyújtani egy férfinak /barátnak?

--> milyen női szerepmintákat láttál eddig életedben? ők sikeresek a férfiaknál?

--> a barátnőid sikeresek a férfianál? ha igen, miért? ha nem, miért?

--> nem vagy túl domináns?

--> sportolsz valamit legalább hetente 1-2x?

--> nőiesen öltözködsz?

Mi lehet a baj velem? A férfiak tényleg ennyire félnek az okos, tudásszomjas lányoktól? 23 éves szűzlány vagyok de még sosem jártam senkivel!

--> és mi volt a középiskola alatt?

A korombeli srácok mégsem vesznek észre mint potenciális társat, vagy ha igen, csak a szexre kellenék!

--> az miért baj?

Az ilyen hozzáállás szerintem ostoba, és nélkülöz minden toleranciát a másik személyisége iránt!

--> megértem, hogy megbánt, de ha túl önérzetes vagy vagy mindenen felhúzod magad az nem jó.

próbálj néha tudatosan nem-reaktív lenni...

...a partizáson kívül más dolgok is érdekelnek! Az ő élete meg például az autója tuningolásáról és a haverokról szól, és nem igazán ért engem!(megjegyzem, szeretem a tuningos autókat :P)

--> keress másik társaságot, ahol az érdeklődési kör vagy az emberek habitusa egybevág a tiéddel. kötve hiszem, hogy pl. egy művész vagy értelmiségi társaságban az autótuningolás lenne a fő téma

Igyexem visszafogni magam, hogy ne érezze ez miatt kínosan magát,

--> ha nem fogod magad vissza, akkor kínosan érzik magukat a társaságodban az emberek??

mire a beszélgetés ellaposodik, minden téma nélkül vergődünk egymás társaságában!

--> talán csinláljatok valamit közösen, akkor automatikusan lenne téma

2009. jan. 17. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!