Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem? A férfiak tényleg ennyire félnek az okos, tudásszomjas lányoktól? 23 éves szűzlány vagyok de még sosem jártam senkivel!
Csúnya sem vagyok, szép arányos testem van, bár kissé molett, a személyiségem is szórakoztató és kiegyensúlyozott, bár kissé vadóc!
A korombeli srácok mégsem vesznek észre mint potenciális társat, vagy ha igen, csak a szexre kellenék! Haverilag elvagyunk meg minden, de a normális pasik nem nyitnak felém...
Az idősebb korosztályt viszont láthatóan feltüzelem, de nekem a 20-30 éves korkülönbség nagyon nem jön be...
Szerintem van benne igazság. Én is 23 vagyok. 1 éve volt az 1. párkapcsolatom, az a fiú (26) 3 hónap után lapátra tett. Most a 2. párkapcsolatomban vagyok 5 hónapja. A mostani fiúval veszítettem el a szüzességem is. A párom 24 éves létére elég gyerek felfogású...Fogalma sincs, milyen farkas törvények uralkodnak a mai világban. Emiatt sok nézeteltérésünk adódik.
Én úgy látom a fiúk menekülnek a határozott, céltudatos, szeretetéhes, ragaszkodó típusú, józan életű, megfontolt, intelligens lányoktól. Egyszerűen elijeszti őket, ha egy lány tudja mit akar, van saját véleménye stb.
Rám pl a 30-40 felettiek buknak. Én ezt figyeltem meg. A korombeliek nem nagyon akarnak hozzám közeledni, talán pont azért, mert elijesztem őket. Ha igen, nagyon komolytalanok...és nekem nem jönnek be a gyerekes viselkedésű pasik. Talán azért van így, mert az idősebb korosztály jóval komolyabb, érettebb, nagyobb tiszteletet tanúsít egy nő iránt, jobban meg is becsüli, gondoskodóbb stb. Én jóval érettebnek és komolyabbank gondolom magam a korosztályomnál (mások is így látják). Talán épp ezért keltem fel jobban az idősebb pasik figyelmét, mint a 20-as korosztályét.
Nem, az egésznek semmi köze az észhez; tucatnyi zseni de hasonló problmával nem küzdő lányt ismerek. Az más kérdés, hogy csupán az ész és a tudásszomj kevés embert (és inkább csak a nők) számára lehet vonzó. Valószínűleg nem mutatod magadból azt, ami tényleg vonzó lehet mások számára. Szóval nem a baj nem az, hogy valami elijesztené a fiúkat, hanem az, hogy hiányzik, ami vonzaná őket, illetve nem hangsúlyozod ki eléggé.
Azt viszont beláthatod, hogy az az idősebb korosztály, amely még mindig a húszonéves lányok felé nyit, semmivel sem érettebb, azok a korodbeliek, akik csak a szexet keresik.
Lehet tényleg az a baj, hogy túl határozottnak tűnök és igenis értékesnek érzem magam, de ez nem jelenti azt hogy két lábbal állok a földön... nagyon el tudok szállni, és határozott távlati terveim sincsenek az életre!
De néha már direkt "butítom" a viselkedésem, akkor meg negatív visszajelzéseket kapok még ismeretlenektől is...
Szerintem meg iszonyú beképzelt vagy, szóval ezek után ne is várd, hogy valaki hirtelen a lábaid előtt heverjen.
Neked kéne változtatnod, és nem mindenki másnak körülötted.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.."
Nekem pont az ilyen nők tetszenek, mint Te is.
Kedves kérdésíró, ha van kedved, írj mailt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!