Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok magányosak?
Most nem akarok nagyképü lenni, de rám szokták mondnai a barátnöim meg a barátaim, hogy hogy lehet, hogy nincs barátom, pedig szép vgyok, csinos meg aranyos, meg mittomén mi. Nem vagyok plazacica, se sminkelt bige, de szeretem a szépe, és valoban fiuk terén igencsak nagyok az elvárásaim, ezért vagyok lényegében egyedülállo....
17/L
Én egy szép, szőke, kék szemű 170,5 cm magas lány vagyok ( :DD) És magányos.
Nem azért, mert nem mernek odajönni hozzám, hanem azért mert önbizalomhiányos vagyok, és ezért lesz.rnak. A fiúk csúnya, de mosolygós, csacsogós, barátkozós lányokat sokkal jobban szeretik.
Is - is..
Tisztába vagyok magammal, és annyira rossz, hogy 1 átlagosabb lánynak több barátja volt mint nekem ( valahogy ők általába mindig kapcsolatra kellenek, érzelmekkel, a szebbek viszont sok mindenkinek arra, hogy na nézd kim van..:S ), és valahogy ők sose magányosak..:)
Nem akarok csúnya lenni, de néha mint mindennek, ennek is van(nak) hátránya(i)..
Utolsó vagyok..
Haverjaim/fiúBARÁTAIM pedig rengeteg van..:) Barátnőkből is akad..Érdekes..:)
Most olvasom, neked milyen a szép nő..Bár én 4cmvel alacsonyabb vagyok, de szőke és kékszemű, ésmég vékony is:D
Hidd el, vannak ilyen magányos lányok.:) Semmi álomszerű nincs benne (szerintem).:))
15:10
17/L-nak:
Ez nem azért van, mert szép vagy, hanem mert nem a belső értékek vagy szerelem szempontjából válogatsz, hanem a külsőségek alapján. Sok csúnya lány is ugyanezért van egyedül, miközben egy csomó értékes srác próbálkozik náluk, de ő még harmincévesen is csak ábrándozik a nem létező hercegről. Az ilyen nők sokszor maradnak magányosak, és nem azért mert szépek, hanem mert nem látják a valódi értéket egy emberben és a kapcsolatokban.
Az ilyen nők szoktak ott maradni terhesen egyedül, miután találkoznak egy bunkó macsóval, aki felcsinálja őket, aztán otthagyja őket. A legtöbb nő sosem tanulja meg, hogy ha belső alapján választana, akkor lehetne boldog, ezért van ennyi idegbeteg, magányos, boldogtalan nő. Nem a belső alapján választanak, hanem kifele, külsőségek alapján, aztán csodálkoznak, ha boldogtalanok, magányosak, szar a kapcsolatuk, megcsalják őket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!