Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lehet számotokra vonzó egy olyan lány aki 20 fölött még szűz, sosem dohányzott, soha nem volt még részeg, nem jár bulizni, viszont jófej, jó alakja van (nem anorexia, inkább sportos) és szép arca, de elég félénk?
Szia, ahogy látod szimpi a pasiknak ez, de élőben azért teljesen más, megőrülnek a nagyon félénk csajoktól...
(tapasztalat, 20 éves káros szenvedélyektől mentes szűz lány vagyok én is)
Én nem tudom hogy lesz-e esélyem egy normális sráccal a dolgoknak, mert eddig mindig csak átvertek... Lassan annyi csalódás ért hogy inkább már rájuk se merek nézni a srácokra. Ördögi kör ez. :(
Mindent egybevetve, igen, örülnék egy ilyen Nönek.
A dohányzás mellözése, ami a leg fontosabb.
Ha gondolod írj egy privátot. Írnék, de nem lehet...
21/F
már mért ne lehet ne vonzó???
szerinted a srácok csak az olyan lányokat keresik akik pl. cigiznek vagy nem szüzek? szerintem nem csak egyszerűen szinte minden lány cigizik már és elveszíti egy 5évvel idősebb sráccal tök részegen egy buliban már itt jár a világ. vonzó csak nem sűrűn lehet ilyen lányokat találni :s
Számomra ilyen a tökéletes nő! :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!