Van itt anorexiás lány vagy olyan aki ki gyógyult belőle? Úgy érzem én is az anorexia szélén vagyok és segítségre lenne szükségem.
az anorexiás nem okádik. azt bulémiának hívják....
és nem a pszichiáter fog segíteni, azok csak gyógyszerekkel tömnék tele.
én voltam anorexiás 12 éves koromban. írj, segítek.
Évekig anorexiás voltam és borzalmas dolgokat csináltam. nem szívesen emléksze issza arra az időszakra, tényleg szörnyű. ne akard magad belesodorni, mert egész életedre kihat és mindig ott marad a nyoma.
Én rengeteg embernek okoztam fájdalmat, de főleg magamnak. Mostmár siekrült belőle kigyógyulnom és szörnyen megbántam mindent, ami akkor történt, tényleg. Pszichológushoz kellett járnom, hetente 6000 Ftot(!) adtam ki érte plusz a gyógyszerek. Egy csomó barátot elveszítettem és mindenkinek csalódást okoztam. Ráadásul az egészségem látta kárát, de nagyon. Ptx-em volt (légmell, összeesett a tüdőm), műteni is kellett, 2 hétig kórházban feküdtem. Ez tényleg durva, annyir elgyengültek a kötőszöveteim, hogy a tüdőm egyszerűen kiszakadt. Nem bírtam el a saját testsúlyom, ezért szörnyen meggörbült a hátam és hidd el nagyon csúnya. A gerincem végig sebes, minden csigolyámnál, mert állandóan felüléseket csináltam és mivel alig voltam rajtam valami hús kidörzsölte teljesen. Végül a suliban a wc-ben felvágtam az ereimet, mikor nagyon rossz napom volt. Mindenkire a frászt hoztam egyfolytában és mindenki aggódott, attól féltek mikor halok meg.
Hidd el nekem, hogy nem akarod ezt. Ez egy folyamat, ahol szépen lassan, apránként megölöd magad. Ebben semmi jó nincs!
Hidd el, mikor úgy érzed ellened fordul az egész világ és egyedül vagy és nincs melletted senki, nem sikerül semmi, akkor sem vagy egyedül és nem érdemled ezt. Mindig van valami, amiért érdemes élni és az emberek szeretnek, ezt mindenképpen tudnod kell. Ne a sanyargatást válaszd, csak maagdnak és a környezetednek ártasz vele. Inkább írj!!!! komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!